Selecteer een pagina

Agrarische bedrijfsverzekering  ➔  Recht en aansprakelijkheid

LTO Rechtsbijstandverzekering

Agrarisch ondernemen wordt steeds complexer. De kansen om verwikkeld te raken in een juridisch conflict worden groter. U wilt daar niet te vaak bij stilstaan, maar wie komt er dan voor uw belangen op zodat u kunt blijven ondernemen? Specifiek voor uw belangen is daarom de LTO Rechtsbijstandverzekering ontwikkeld.

Product

De LTO Rechtsbijstandverzekering biedt u als ondernemer een op uw situatie afgestemde dekking, tegen een scherpe premie, waarbij u gebruik kunt maken van de agrarisch specialisten van A&S advocaten. De rechtsbijstandverzekering helpt u bij alle geschillen die in de volle breedte van uw bedrijfsvoering voorkomen, maar ook privé. Al bij een dreigend geschil kunt u direct schakelen met een gespecialiseerde jurist of een advocaat. Zij staan u ook bij om schade verhaald te krijgen of in gerechtelijke procedures waarbij u altijd vrije advocaatkeuze heeft.

De juristen ondersteunen u bij alle overige juridische zaken en zorgen ervoor dat u snel, eenvoudig en tegen een scherpe prijs uw juridische boontjes laat doppen.

Naast deze en tal van andere voordelen ontvangen leden van LTO Noord, LLTB en ZLTO standaard 10% korting op de premie en is er standaard gratis 1 particuliere gezinsdekking meeverzekerd. Dit alles tegen de hoge kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Aanpak

Via internet kunt u vaak snel en goedkoop een rechtsbijstandverzekering afsluiten, echter niet afgestemd op uw agrarisch bedrijf en gezin. Daarom ontvangt u van ons altijd een maatwerkofferte, rekening houdend met uw specifieke omstandigheden.

U kunt de LTO Rechtsbijstandverzekering eenvoudig afsluiten. Ook als u al een rechtsbijstandverzekering heeft, kunt u eenvoudig overstappen. Vraag direct een offerte aan of laat al uw verzekeringen gratis en vrijblijvend onder de loep nemen met de LTO Verzekeringscheck.

Een aantal van de belangrijke kenmerken van de LTO Rechtsbijstandverzekering:

  • De verzekering is ondergebracht bij een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar.
  • U heeft vrije advocaatkeuze bij gerechtelijke procedures.
  • Overige juridische zaken worden door de deskundige juristen behandeld.
  • U krijgt de ruimste dekking in de markt tegen een scherpe premie.
  • Particuliere dekking is direct meeverzekerd.
  • Aanvullende juridische diensten zijn mogelijk tegen scherpe tarieven.
  • U profiteert direct van de scherpe premie en aantrekkelijke voorwaarden.
  • U krijgt standaard 10% korting op de premie voor leden van LTO Noord, LLTB en ZLTO.

 

Heeft u nog vragen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden. Bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.