Selecteer een pagina

Agrarische bedrijfsverzekering  ➔  Brand- en bedrijfsschade

Bedrijfsmiddelenverzekering

Bent u in uw dagelijkse ondernemerspraktijk afhankelijk van bedrijfsapparatuur? Heeft u een grote voorraad goederen opgeslagen liggen? Dan zou schade hieraan vervelende financiële consequenties kunnen hebben. In geval van beschadiging of verlies van bedrijfsuitrusting, voorraden en huurderbelang dienen een aantal zaken opnieuw aangeschaft te worden. Uw bedrijfsactiviteiten mogen immers niet stil komen te liggen. Met de bedrijfsmiddelenverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Verzeker uw inhoud met de bedrijfsmiddelenverzekering

Als ondernemer denkt u liever niet aan de impact die schade heeft op uw bedrijfsuitrusting of voorraad, het is echter wel risico waartegen u zich wilt beschermen. Met de bedrijfsmiddelenverzekering van LTO Verzekeringen wordt deze bescherming werkelijkheid. Zonder een goede verzekering kan uw onderneming met een dermate grote uitgaven geconfronteerd worden, dat het voortbestaan niet langer gegarandeerd zal zijn. Dit wil LTO Verzekeringen samen met u voorkomen.

Onder de voorraad verstaan wij grondstoffen, halffabricaten en gereed product. Met huurdersbelang bedoelen wij de zaken die door u aan het gehuurde zijn toegevoegd en die u zélf moet verzekeren. Door de verzekering voor bedrijfsinhoud kunt u zich hier afdoende mee beschermen.

Heeft u nog vragen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden. Bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.