Selecteer een pagina

Lease

Welke eisen stelt u aan uw machinepark? Als agrarisch ondernemer is de kwaliteit en de bruikbaarheid van uw machinepark belangrijk. Leasen kan daarbij zeer interessant zijn. Als klant van LTO Verzekeringen kunt u eenvoudig en snel gebruik maken van Boval Lease. Binnen 24 uur weet u of de aanvraag akkoord is. Vanuit onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat snel en eenvoudig zaken te doen. Vraag ons direct naar de mogelijkheden. Wij schakelen snel. Snel voor u.

Snel, kwaliteit en maatwerk

Lease is dé manier om het gebruik van land- en werkmaterieel te financieren. Het maakt het voor u mogelijk te blijven investeren in uw bedrijf. Als bankonafhankelijke leasemaatschappij zijn service, snelheid, kwaliteit en persoonlijk contact belangrijke eigenschappen.

Operationele lease

Deze leasevorm lijkt op huren. U betaalt een vast bedrag, maar wordt geen eigenaar van het object.

 

Uw voordelen: overzichtelijke kosten, geen restwaarde-risico, bedrijfsmiddelen niet op de balans.

Financiële lease

De meest gebruikte financieringsvorm. U spreidt de financiering over een aantal jaren uit en u bent eigenaar van het object.


Uw voordelen: werkkapitaal blijft onaangetast, overzichtelijke kosten, bedrijfsmiddelen wel op de balans.

Occasion lease

Wilt u gebruikte objecten financieren? Geen probleem! Boval Lease biedt u occasion lease. U kunt hiermee goede en jong gebruikte object leasen. Een op maat gemaakte 100% financiering.

Uw voordelen: kostbare bedrijfsmiddelen zijn direct binnen handbereik en overzichtelijke kosten.

Gespecialiseerde kennis geworteld in de agrarische sector

LTO Verzekeringen is de verzekeringsspecialist voor ondernemers in de agrarische sector en is onderdeel van LTO Bedrijven en Boval. Boval heeft haar oorsprong vanuit de Bond van Loonbedrij­ven en heeft hierdoor veel kennis van de agrarische-, loonwerk- en grondverzetsector. Door deze samenwerking is

LTO Verzekeringen is in staat u de leasevormen van Boval Lease aan te bieden.

Interesse?

Als klant van LTO Verzekeringen regelt u dus snel en eenvoudig uw investering via Boval Lease! Maatwerk tegen scherpe tarieven met een grote flexibiliteit en creativiteit. Een investering die loont! Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met één van onze adviseurs via 023 – 520 10 30, stuur een e-mail naar lease@boval.nl of kijk op www.boval.nl/lease.