Lease nieuw of gebruikte machines

Als agrarisch ondernemer is de kwaliteit en de functionaliteit van uw machine(s) belangrijk. De machine aanschaffen door middel van lease kan daarbij zeer interessant zijn. Zowel gebruikt als nieuw materieel kan geleased worden, maar ook productiemachines zoals een melkrobot of een luchtwasser.

LTO Verzekeringen werkt samen met de Boval Groep waarvan Boval Lease een onderdeel is. Door deze samenwerking en vanuit jarenlange ervaring en expertise is Boval Lease in staat snel en eenvoudig zaken te doen. Binnen 24 uur weet u of de aanvraag akkoord is. Vraag ons direct naar de mogelijkheden.

De voordelen van lease

Slechts de machine is het onderpand gedurende de looptijd in plaats van uw volledige bedrijf (en privévermogen!) gedurende de vaak decennialange financieringstermijn. Door middel van lease hebt u direct de lusten en niet de lasten zoals inbreuk op de liquiditeit van uw bedrijf. Er is geen financier die over uw schouder meekijkt naar uw bedrijfsvoering en uw werkkapitaal blijft intact.

Gebruikte en/of nieuwe machines, maar ook productiemachines zoals een melkrobot of een luchtwasser

Denk niet alleen aan nieuwe tractoren en machines. Ook gebruikte objecten en kapitaalintensieve en technisch (hoogwaardige) zaken zoals een melkrobot of, in de intensieve veehouderij, een luchtwasser, is te financieren. Deze investering hoeft u niet in de leensom op te nemen zodat u ruimte houdt voor extra werkkapitaal.

Ondernemen in economisch uitdagende tijden
In de huidige economische tijden, is het van groot belang dat u kunt blijven ondernemen. Boval Lease maakt het voor u mogelijk te blijven investeren in uw onderneming. Dit is dé manier om het gebruik van objecten en apparatuur te financieren.

Leasevormen

Afspraak maken

Als klant van LTO Verzekeringen regelt u dus snel en eenvoudig uw investering via Boval Lease! Bereken eenvoudig en snel uw leasetarief. Of neem contact op met één van onze adviseurs via het contactformulier of bel direct met 023 – 520 15 16. Dan weet u hoe snel u kunt schakelen.

Maak een afspraak