LTO Verzekeringen introduceert de Verzekeringscheck

Uw situatie verandert regelmatig, maar uw verzekeringen veranderen niet automatisch mee. Daardoor betaalt u misschien te veel of bent u juist onderverzekerd. Laat daarom door onze adviseurs een gratis verzekeringscheck doen. Dan weet u zeker dat u goed zit.

Uw agrarisch verzekeringsspecialist

Agrarisch verzekeren is een specialisme. Onze deskundige adviseur komt daarom graag bij u langs voor een verzekeringscheck om ter plekke de situatie te bekijken en met u mogelijke risico’s door te spreken. Zo krijgt u een gebalanceerde polis tegen een aantrekkelijke prijs.

Laat een vrijblijvende verzekeringscheck uitvoeren

Al het gedoe rondom verzekeringen nemen wij u graag uit handen. Via LTO Verzekeringen checkt u uw verzekeringen vrijblijvend en kosteloos. Ook adviseren wij u over Ledenvoordeel zodat u ook extra kunt besparen.

Benjamin Overkleeft,
adviseur LTO Verzekeringen

‘Wat we zien is dat boeren en tuinders vaak te duur of dubbel verzekerd zijn. Maar ook onderverzekering komt met enige regelmaat voor. Soms blijkt er op belangrijke aspecten helemaal geen dekking te zijn. Door een verzekeringscheck te laten doen komen dit soort zaken aan het licht.’

Klanten aan het woord

Meine Draaijer, Melkveebedrijf Draaijerstein in Harich
‘Ze kennen de sector en weten ook precies wat de haken en ogen zijn waar wij als boeren mee te maken hebben. Als ondernemers hebben we vaak weinig tijd om ons met dergelijke zaken bezig te houden.’
Jeroen Nabben, melkveebedrijf Hoeve De Hei in America.
‘Positief vinden we verder dat LTO Verzekeringen voor elke verzekering een verzekeraar/polis zoekt
die het beste bij onze situatie past. We zitten dus niet meer aan één maatschappij vast.’

Antwoordformulier