Verzekeringscheck, vraag nu gratis aan

‘De continuïteit van uw bedrijf is onze drijfveer.’

Benjamin Overkleeft verzekeringscheck


‘Wat we zien is dat boeren en tuinders vaak te duur of dubbel verzekerd zijn. Maar ook onderverzekering komt met enige regelmaat voor. Soms blijkt er op belangrijke aspecten helemaal geen dekking te zijn. Door de Verzekeringscheck te laten doen komen dit soort zaken aan het licht. ’

Benjamin Overkleeft,
adviseur LTO Verzekeringen

Uw agrarisch verzekeringsspecialist

Agrarisch verzekeren is een specialisme. Onze deskundige adviseur bespreekt daarom graag met u uw situatie en bespreekt mogelijke risico’s.

Besparen + betere dekking

Al het gedoe rondom verzekeringen nemen wij u graag uit handen. Via LTO Verzekeringen checkt u uw verzekeringen vrijblijvend en kosteloos. Ook adviseren wij u over Ledenvoordeel zodat u ook extra kunt besparen. Het doel is een gebalanceerde polis tegen een aantrekkelijke prijs.

Onafhankelijk tussenpersoon

LTO Verzekeringen is een onafhankelijke tussenpersoon. Slim combineren van polissen van verschillende maatschappijen behoort daardoor tot de mogelijkheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over oververzekering, onderverzekering of onnodige dekking. Laat dat gerust aan ons over.

  • Gratis & vrijblijvend adviesgesprek
  • Onafhankelijk
  • Agrarische expertise
 

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus scherp in de gaten en volgen vanzelfsprekend altijd de meest recente richtlijnen.

Gelijk aanvragen

Al meer dan 800 boeren en tuinders gingen u voor.

Antwoordformulier