Selecteer een pagina

Alle verzekeringen

De verzekeringen zijn opgedeeld in verschillende onderwerpen, bedrijfsverzekeringen, inkomensverzekeringen en particuliere verzekeringen. Als u verder klikt, kunt u alle verzekeringen zien die wij aanbieden.

Uw agrarisch specialist

LTO Verzekeringen staat de agrariër graag bij in het managen van de risico’s die een agrarische  onderneming loopt. Met een grote klantenkring in de agrarische sector hebben wij veel kennis van land- en tuinbouwbedrijven. Onze producten en diensten stemmen wij dan ook zo veel mogelijk af op onze doelgroep. Zowel zakelijk als privé zijn uw belangen bij LTO Verzekeringen in uitstekende handen. Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden door dienstverlening te leveren die het best bij u past.

Onze klanten vertellen over hun ervaringen

We hebben een aantal klanten gevraagd naar hun ervaringen met LTO Verzekeringen.
Hieronder lees je de verhalen van Han Kemink, Ronald van den Bosch en Bart de Kruijf. 

Han heeft samen met zijn vrouw en ouders een vaste plantenkwekerij in het Overijsselse Schuinesloot. "Als agrarisch ondernemer ben je niet dagelijks met je verzekeringen bezig. Maar ze moeten wel goed geregeld zijn. Met LTO Verzekeringen hoef ik me daar gelukkig geen zorgen over te maken."

Lees hier het hele artikel

Han Kemink

Vaste plantenkweker in Schuinesloot

Voor het eerst in tientallen jaren had WaLeRo vorig jaar een langdurig zieke. "Vorig jaar is één van onze medewerkers bijna twaalf weken ziek geweest’. ‘Gelukkig is hij weer opgeknapt, want dat is natuurlijk het belangrijkste. En het doorbetalen van zijn salaris is door LTO Verzekeringen naar tevredenheid geregeld."

Lees hier het hele artikel

Ronald van den Bosch

Paprikakwekerij WaLeRo

Bij verzekeringen is de tussenpersoon het belangrijkste, stelt De Kruijf: "Die kan geld voor je verdienen. Die kan een verzekeringspakket aanbieden dat het beste bij je past en ervoor zorgen dat het pakket bij de tijd blijft en aangepast wordt als er nieuwe ontwikkelingen zijn of nieuwe polissen."

Lees hier het hele artikel

Bart de Kruijf

Melkveehouder de Willemshoeve