Dienstenwijzer

De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarnaast eist de Wet op het financieel toezicht (Wft) dat consumenten voorafgaand aan het tot stand komen van een overeenkomst, inzicht krijgen in de aard van de dienstverlening die wij bieden. LTO Verzekeringen tracht in haar voorlichting dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van de Wft. Daarom hebben wij voor u onze dienstenwijzer.

In onze dienstenwijzer wordt omschreven op welke gebieden wij u van dienst kunnen zijn, wat u van ons mag verwachten en ook wat wij van u verwachten. Daarnaast wordt beschreven welke acties u kunt ondernemen indien u een klacht heeft met betrekking tot de door ons geleverde diensten.

Dienstenwijzer LTO Verzekeringen B.V.

U kunt het document downloaden en inzien in Adobe PDF-formaat. Indien u niet in het bezit bent van Adobe Acrobat kunt u deze gratis downloaden bij Adobe door op de onderstaande knop te klikken.

Dienstverleningsdocument

De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarnaast eist de Wet op het financieel toezicht (Wft) dat consumenten voorafgaand aan het tot stand komen van een overeenkomst, inzicht krijgen in de aard van de dienstverlening die wij bieden. LTO Verzekeringen tracht in haar voorlichting dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van de Wft.

In ons dienstverleningsdocument wordt omschreven op welke gebieden wij u van dienst kunnen zijn, wat u van ons mag verwachten en ook wat wij van u verwachten. Daarnaast wordt beschreven welke acties u kunt ondernemen indien u een klacht heeft met betrekking tot de door ons geleverde diensten.

Download Dienstverleningsovereenkomst Inkomen_2017_ LTO Verzekeringen
Download Dienstverleningsovereenkomst Schade_2017_ LTO Verzekeringen
Download Dienstverleningsdocument – Risico’s afdekken
Download Dienstverleningsdocument – Risico’s afdekken AOV

Het dienstverleningsdocument kunt u downloaden en inzien in Adobe PDF-formaat. Indien u niet in het bezit bent van Adobe Acrobat kunt u deze gratis downloaden bij Adobe door op de onderstaande knop te klikken.