Selecteer een pagina
Particulier  ➔  Recreatie

Tijdelijke reisverzekering

Zonder zorgen op vakantie? Nog niet in het bezit van een doorlopende reisverzekering, maar ook geen zin om ergens aan vast te zitten? Kies dan voor een tijdelijke reisverzekering! Een aanvullende verzekering voor schade tijdens uw reis of vakantie. Belangrijk is dat u controleert of uw ziektekostenverzekering eventuele kosten in het buitenland vergoedt.

Dekking

Over het algemeen dekt de reisverzekering kosten van verlies en diefstal van bagage, schade, onvoorziene kosten, ongevallen en repatriëring. U kunt zelf aangeven wat u wilt verzekeren. Waar u wel rekening mee dient te houden is het feit dat u niet voor alles bent verzekerd. Het is daarom dan ook belangrijk om de algemene voorwaarden door te nemen, alvorens u met vakantie gaat. Wanneer u tijdens uw vakantie bestolen wordt van uw goederen of deze verliest, dient u aangifte te doen bij de plaatselijke politie.

Wanneer is een tijdelijke reisverzekering voor u voordelig?

Een tijdelijke reisverzekering is voor u voordelig wanneer u minder dan 21 dagen per jaar met vakantie gaat. Gaat u langer dan 21 dagen, sluit dan een doorlopende reisverzekering af.

Premie berekenen?

U kunt bij ons online uw verzekeringspremie berekenen. U ontvangt dan een voorstel per e-mail. In het voorstel akkoord is, kunt u deze direct online afsluiten. Mocht u vragen hebben over het online afsluiten van uw reisverzekering dan kunt u altijd contact met ons opnemen.