Glastuinbouw verzekeren

Voor u als ondernemer is het kweken in kassen een geweldige uitkomst. U bepaalt namelijk zelf hoe hoog de temperatuur is, hoeveel water en hoeveel licht de gewassen krijgen. U kunt dus alle gewassen kweken in elk seizoen van het jaar. De risico’s welke verbonden zijn aan glastuinbouw bedrijven dienen niet onderschat te worden. Denk bijvoorbeeld aan het milieu. Het kost erg veel energie om een kas dag en nacht draaiende te houden. Dan is er nog de schade die kan ontstaan aan uw kas zelf. Allemaal factoren waar u zich voor wilt verzekeren. LTO Verzekeringen is de specialist in glastuinbouw verzekeren.

Uw glastuinbouw verzekeren met de LTO Glastuinbouwverzekering

Kassen en gewassen zijn kwetsbaar. Een flinke storm, hagelbui of onverwachte sneeuwdruk kan ernstige schade aanrichten. Materieel en financieel. De Glastuinbouwverzekering verzekert schade aan gewassen en kassen en schade aan installaties, inventaris, apparatuur en bedrijfsgebouwen.

LTO Verzekeringen heeft afspraken gemaakt met Nationale Nederlanden en Gartenbau-Versicherung, een Duitse verzekeraar die al ruim 160 jaar gespecialiseerd is in de tuinbouw. Door onze expertise op het gebied van glastuinbouw kunnen wij u advies op maat geven.