Selecteer een pagina

Verzuimmanagement met
LTO Verzuimpakket

Op verzuim zit doorgaans niemand te wachten. U als werkgever zeker niet en uw medewerkers evenmin. Maar geen mens is volmaakt en ziekte kan iedereen overkomen. Daarom wilt u de risico’s en de gevolgen van verzuim graag goed afgedekt hebben met verzuimmanagement. Voor dat traject zit u goed met LTO Verzuimpakket. Als expert in verzuimbegeleiding bieden wij u een totaalpakket dat uw onderneming op het lijf geschreven is.

Verzuimverzekering, arbodienstverlening, re-integratie en baangarantie in één

LTO Verzuimpakket bewijst u dat. Vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuimmanagement voor u op en begeleiden wij uw medewerker gedurende het gehele verzuimtraject: van begin tot eind.

 

Totaaloplossing

Een totaaloplossing die bestaat uit: advies, preventie, een verzuimverzekering, arbodienstverlening, re-integratie en begeleiding van begin tot eind. Kortom, compleet verzuimmanagement brengt u onder bij LTO Verzekeringen. Geen haken en ogen meer voor u als werkgever, wij nemen alles uit handen.

Daarnaast kan LTO Verzuimpakket volledig afgestemd worden op uw cao en sluit de verzuimverzekering naadloos aan op uw overige bedrijfsverzekeringen.

 ‘Vorig jaar is één van onze medewerkers bijna twaalf weken ziek geweest’, zegt Van den Bosch. ‘Gelukkig is hij weer opgeknapt, want dat is natuurlijk het belangrijkste. En het doorbetalen van zijn salaris is door LTO Verzekeringen naar tevredenheid geregeld.’ De kweker legt uit dat het bedrijf de zieke werknemer via een speciale website van LTO VerzuimCare heeft aangemeld en dat de eerste veertien ziektedagen voor eigen rekening zijn.  lees het hele artikel

Ronald van den Bosch

Paprikakwekerij WaLeRo in Bleiswijk

Schadelast beperken

LTO Verzekeringen is, net als u, gebaat bij een maximale inspanning voor wat betreft Verzuimmanagement en snelle re-integratie van uw zieke medewerker. Tenslotte is het voor ons, als uitkerende partij, net zo belangrijk als het voor u is om de schadelast zoveel mogelijk te beperken.

Advies van onze adviseur Gerard Schepers

“Vaak krijg ik de reactie van onze relaties dat zijn voor dit product gekozen hebben omdat wij de zorg en werkzaamheden op het gebied van verzekeringen, preventie maar ook re-integratie uit handen nemen. Daarnaast is het ook fijn dat de arbodienst gekoppeld is. Hierdoor kunnen zij met één handeling een ziek- en herstelmelding doen. Dit bespaart tijd en geeft meer gemak. Niet voor niets beveel ik dit product van harte aan.”

Gerard Schepers, adviseur LTO Verzekeringen

Wilt u meer informatie over verzuimmanagement?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.
Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden,
bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.

Onze klanten over verzuimmanagement

Voor het eerst in tientallen jaren had WaLeRo vorig jaar een langdurig zieke. "Vorig jaar is één van onze medewerkers bijna twaalf weken ziek geweest’. ‘Gelukkig is hij weer opgeknapt, want dat is natuurlijk het belangrijkste. En het doorbetalen van zijn salaris is door LTO Verzekeringen naar tevredenheid geregeld."

Lees hier het hele artikel

Ronald van den Bosch

Paprikakwekerij WaLeRo

Plantenkweker Ron van den Bosch heeft sinds kort voor zijn personeel de LTO VerzuimCare afgesloten. "Je loopt altijd risico en bepaalde risico's kun je verkleinen door maatregelen te nemen op je bedrijf. Andere risico's kun je zelf financieel opvangen, maar bij verzuim van personeel kan dat niet."

Lees hier het hele artikel

Ron van den Bosch

Plantenkwekerij van den Bosch

Zo'n 8 jaar geleden heeft een zware hagelbui veel schade toegebracht aan hun kas. Maandagochtend belden ze en 's middags was onze adviseur Martijn bij John en Linda. "Hij stond ons heel goed bij en bemiddelde. Dan blijkt de waarde van een goede adviseur. Dat vergeet je niet zomaar." 

Lees hier het hele artikel

John en Linda van de Westeringh

Chrysantenkwekerij Westeringh Flowers