Inkomensverzekeringen

Verzuimmanagement met LTO Verzuimpakket

Op verzuim zit doorgaans niemand te wachten. U als werkgever zeker niet en uw medewerkers evenmin. Maar geen mens is volmaakt en ziekte kan iedereen overkomen. Daarom wilt u de risico’s en de gevolgen van verzuim graag goed afgedekt hebben met verzuimmanagement. Voor dat traject zit u goed met LTO Verzuimpakket. Als expert in verzuimbegeleiding bieden wij u een totaalpakket dat uw onderneming op het lijf geschreven is.

Verzuimverzekering, arbodienstverlening, re-integratie en baangarantie in één

LTO Verzuimpakket bewijst u dat. Vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuimmanagement voor u op en begeleiden wij uw medewerker gedurende het gehele verzuimtraject: van begin tot eind.

Een totaaloplossing die bestaat uit: advies, preventie, een verzuimverzekering, arbodienstverlening, re-integratie en begeleiding van begin tot eind. Kortom, compleet verzuimmanagement brengt u onder bij LTO Verzekeringen. Geen haken en ogen meer voor u als werkgever, wij nemen alles uit handen.

Daarnaast kan LTO Verzuimpakket volledig afgestemd worden op uw cao en sluit de verzuimverzekering naadloos aan op uw overige bedrijfsverzekeringen.

Schadelast beperken

LTO Verzekeringen is, net als u, gebaat bij een maximale inspanning voor wat betreft Verzuimmanagement en snelle re-integratie van uw zieke medewerker. Tenslotte is het voor ons, als uitkerende partij, net zo belangrijk als het voor u is om de schadelast zoveel mogelijk te beperken.

Advies van onze adviseur Gerard Schepers

“Vaak krijg ik de reactie van onze relaties dat zijn voor dit product gekozen hebben omdat wij de zorg en werkzaamheden op het gebied van verzekeringen, preventie maar ook re-integratie uit handen nemen. Daarnaast is het ook fijn dat de arbodienst gekoppeld is. Hierdoor kunnen zij met één handeling een ziek- en hersteldmelding doen. Dit bespaart tijd en geeft meer gemak. Niet voor niets beveel ik dit product van harte aan.”

Wilt u meer informatie over verzuimmanagement?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden, bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.

Contactformulier