Selecteer een pagina

Agrarische bedrijfsverzekering  ➔  Vervoer en transport

Inzittendenverzekering

Helaas komen er geregeld ongevallen voor waarbij inzittenden niet verzekerd zijn. Wanneer een bestuurder namelijk geen aparte inzittendenverzekering heeft afgesloten zijn de inzittenden niet verzekerd bij een ongeval. Dit kan grote financiële gevolgen als gevolg hebben. Een inzittendenverzekering is daarom een extra zekerheid en erg belangrijk. 

Schade altijd vergoeden

Ongeacht de schuldvraag moet toch de schade vergoed worden. Met een ongevallen inzittendenverzekering garandeert u een uitkering bij dood of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval dat de inzittende van de op de polis vermelde auto is overkomen.

Collectieve inzittendenverzekering

Indien binnen uw onderneming dienstritten worden gemaakt door uw medewerkers, kunt u hiervoor een speciale verzekering voor dienstritten afsluiten, de collectieve schadeverzekering Inzittenden.

Let op: mogelijk is een uitkering van deze verzekering belast als inkomsten uit arbeid. U betaalt immers als werkgever de premie voor deze schadeverzekering, terwijl de werknemer een zelfstandig claimrecht verkrijgt. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of neem direct contact op met onze adviseurs.

Heeft u nog vragen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden. Bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.