Selecteer een pagina
..

Brand- en bedrijfsschade

Bedrijfsverzekeringen

Goed advies
& extra ondersteuning.

Agrarische bedrijfsverzekering

Brand- en bedrijfsschade

Uw agrarische onderneming goed verzekeren tegen de financiële risico’s van brand- en bedrijfsschade? Wij van LTO Verzekeringen kunnen u daarbij helpen en bieden u optimale zekerheid. Als ondernemer bent u trots op wat u opgebouwd heeft. Onze specialisten begrijpen dit als geen ander en kunnen u uitgebreid advies geven over de brand- en bedrijfsschade verzekeringen die bij u en uw onderneming passen.

Extra ondersteuning

Naast het geven van advies over verzekeringen bieden wij ook extra ondersteuning aan wanneer u te maken krijgt met schade. Bij de afwikkeling van een schade kunt u terugvallen op de kennis van onze assurantieadviseurs. U kunt uw schade ook online melden. Vul het schadeformulier in en dan nemen wij, na de ontvangst van de schademelding, contact met u op om de schade verder te behandelen.

Wilt u meer informatie?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden, bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.

Uw agrarisch specialist

LTO Verzekeringen staat de agrariër graag bij in het managen van de risico’s die een agrarische onderneming loopt. Met een grote klantenkring in de agrarische sector hebben wij veel kennis van land- en tuinbouwbedrijven. Onze producten en diensten stemmen wij dan ook zo veel mogelijk af op onze doelgroep. Zowel zakelijk als privé zijn uw belangen bij LTO Verzekeringen in uitstekende handen. Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden door dienstverlening te leveren die het best bij u past.

Onze klanten vertellen