Selecteer een pagina
Particulier  ➔  Vervoer

Ongevallen Inzittendenverzekering

Bij een verkeersongeval kunnen u en de inzittenden letsel oplopen. Een gewone autoverzekering dekt de schade van inzittenden niet, tenzij u een aanvullende verzekering afsluit. Hoe zou u zich voelen als u in een dergelijke situatie terecht komt en uw (letsel)schade blijkt niet verzekerd te zijn? Wees er daarom snel bij en sluit nu uw ongevallen inzittendenverzekering af bij LTO Verzekeringen!

Schade van passagiers gedekt

Bij de ongevallen inzittendenverzekering worden eventuele medische kosten bij letsel door een ongeval gedekt en wordt er in het geval van blijvend letsel (invaliditeit) een bedrag uitgekeerd ter compensatie. In het geval van overlijden wordt er een vast bedrag uitgekeerd aan nabestaande, ter compensatie. Natuurlijk blijft de bestuurder zelf ook verzekerd als hij of zij een dergelijke verzekering afsluit.

    Meer weten?

    Mocht u nog vragen hebben of wilt u extra informatie hebben over de Inzittendenverzekering? Neem dan contact op met één van onze adviseurs door te bellen naar 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.