Selecteer een pagina

Beloningsbeleid

In dit document verschaft LTO Verzekeringen duidelijkheid over het beloningsbeleid voor haar medewerkers. Het doel van het publiceren van het beloningsbeleid is duidelijkheid te geven aan klanten en andere stakeholders.

Het beloningsbeleid van LTO Verzekeringen is in eerste instantie gericht op het bevorderen, aantrekken en behouden van goede gekwalificeerde medewerkers. Dit alles binnen een beheerste en integere bedrijfsvoering en gericht op de lange termijn. Dit betekent o.a. dat we waar mogelijk zullen voorkomen dat medewerkers door de beloningen geprikkeld worden tot onzorgvuldig behandelen van de klant en niet nakomen van onze zorgplicht.

Daarnaast willen we met ons beloningsbeleid de focus leggen op de belangen van onze klanten en onderneming op de langere termijn. Ook zal een gezonde, stimulerende werking uit moeten gaan van het gehanteerde beloningsbeleid.

Beloningsbeleid LTO Verzekeringen B.V.

 

Het beloningsbeleid kunt u downloaden en inzien in Adobe PDF-formaat. Indien u niet in het bezit bent van Adobe Acrobat kunt u deze gratis downloaden bij Adobe.