Selecteer een pagina

Over LTO Verzekeringen

Boeren en tuinders spelen een belangrijke rol in de voedselvoorziening en economie. Ondernemen in de agrarische sector kent echter steeds meer uitdagingen en risico’s. Het goed managen van deze risico’s is belangrijk voor de toekomst. Zowel op bedrijfsniveau, maar ook sectoraal. LTO Verzekeringen is specialist 

Vandaag de dag zijn wij al met deze toekomst bezig. Op individueel niveau, door een op maat gemaakt advies voor uw bedrijf. Maar ook op collectief niveau door betere voorwaarden te bedingen voor al onze verzekerde boeren en tuinders.

 

Risico’s goed verzekerbaar

Wij streven ernaar dat de risico’s in de sector goed verzekerbaar zijn en blijven. Hiervoor gaan wij actief de verzekeringsmarkt op. Omdat wij direct verbonden zijn met de Land- en Tuinbouworganisatie (LTO), met een grote achterban, staan wij hierin sterk.
Hierbij gaan we graag net een stapje verder dan andere maatschappijen. Zo bieden we tal van producten met unieke dekking en betere voorwaarden.

Wat betekent dat voor u?

LTO Verzekeringen vindt het belangrijk dat boeren en tuinders een verzekering hebben waar ze van op aan kunnen. Met een passende dekking en bovendien een goede verhouding tussen prijs en voorwaarden. Door onze unieke marktpositie slagen wij hier in. En daar profiteert u direct van.

Onze aanpak

Geen agrarisch bedrijf is hetzelfde. Geen ondernemer denkt hetzelfde. Daarom komen onze deskundige verzekeringsspecialisten u graag op uw eigen bedrijf aan de keukentafel uitleg geven hoe LTO Verzekeringen u verder kan helpen. LTO Verzekeringen biedt verzekeringen van verschillende verzekeraars, maar heeft ook zelf unieke verzekeringsproducten ontwikkeld.

Ons pakket bestaat uit:

 

Samenwerkingsverbanden

LTO Verzekeringen is onderdeel van LTO Bedrijven en Boval Groep. Hierdoor profiteert de onderneming van een uniek netwerk en expertise.

LTO Bedrijven

LTO Bedrijven is een dynamische onderneming die de krachten van boeren, tuinders en de Land- en Tuinbouw Organisaties (LTO’s) bundelt en ondernemers bedient met onderscheidende producten en diensten. De boeren en tuinders van vandaag en morgen. Aan hun succes draagt LTO Bedrijven graag bij. LTO Bedrijven investeert en participeert in marktconcepten die de agrarische sector op korte en lange termijn stimuleren. Marktconcepten voor boeren en tuinders, belangenbehartigers en business partners.

LTO Bedrijven is in volledige eigendom van de drie regionale LTO organisaties: LTO Noord, ZLTO & LLTB, gezamenlijk ook bekend als LTO Nederland. Via de verbondenheid met LTO Bedrijven is er een samenwerking met o.a. LTO Ledenvoordeel (inkooporganisatie) en Agripers.(Uitgever van Nieuwe Oogst).

Met 35.000 aangesloten ondernemers vormen wij het grootste agrarische samenwerkingsverband. Kunt u een meerwaarde bieden voor onze leden en wilt u uw business laten groeien? Ga dan naar ltobedrijven.nl voor meer informatie.

De Boval Groep

De Boval Groep kent haar oorsprong vanuit de Bond van Loonbedrijven en heeft hierdoor veel kennis van de agrarische, loonwerk en grondverzet sector. Boval biedt u de totale dienstverlening in verzekeringen, pensioenen en leasing, maar ook in verzuimmanagement, juridisch advies en bedrijfscertificering. De Boval Groep maakt deel uit van Dutch ID B.V., een onderdeel van a.s.r. Hiermee heeft LTO Verzekeringen een betrouwbare moedermaatschappij. Deze relatie hindert ons niet in onze positie en onze mogelijkheid om zaken te doen met verschillende verzekeraars.

Cerass

LTO Verzekeringen heeft een exclusieve samenwerking met het volmachtsbedrijf Cerass B.V. Dit stelt ons in staat om unieke producten te maken met branche specifieke dekking.