Selecteer een pagina

Agrarische bedrijfsverzekering  ➔  Brand- en bedrijfsschade

Gebouwenverzekering

De plek waar uw bedrijf is gevestigd, is belangrijk voor uw onderneming. U ontvangt er uw leveranciers, uw klanten en uw werknemers komen er dagelijks naar toe. Stel dat uw bedrijf forse schade oploopt omdat er brand uitbreekt. Dit heeft naast de praktische gevolgen ook ingrijpende financiële gevolgen. De schade die het gebouw heeft opgelopen moet namelijk worden hersteld. Met de Gebouwenverzekering bent u verzekerd voor de vaak hoge kosten die met deze schade gepaard gaan.

Uw pand goed verzekerd met de Gebouwenverzekering

De verzekering voor gebouwen vergoedt niet alleen schade aan gebouwen, maar ook de schade aan bijgebouwen en terreinafscheidingen. Hierbij kan gedacht worden aan uw bedrijfshal, de winkel, het kantoorpand maar ook de gebouwen van de boerderij. De schade wordt vergoed wanneer deze ontstaat door brand, ontploffing, blikseminslag, storm, inbraak en aanrijding. Er geldt een extra uitgebreide waterschadedekking.

Heeft u nog vragen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden. Bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.