Selecteer een pagina
..

Inkomensverzekeringen

Inkomensverzekeringen voor u zelf en uw werknemers?
Wij adviseren u graag.

Ziekte en arbeidsongeschiktheid van u of uw werknemers heeft u niet zelf in de hand. Om het toch enigszins beheersbaar te maken en te voorkomen dat u als ondernemer voor alle kosten opdraait zijn er verschillende inkomensverzekeringen.

U kunt zich door de adviseurs van LTO Verzekeringen volledig op maat laten adviseren. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wanneer u een afspraak wilt maken kunt u het afspraakformulier invullen en wanneer u liever direct een vrijblijvende offerte aan wilt vragen kan dat door het offerteformulier in te vullen.

Uw agrarisch specialist

LTO Verzekeringen staat de agrariër graag bij in het managen van de risico’s die een agrarische  onderneming loopt. Met een grote klantenkring in de agrarische sector hebben wij veel kennis van land- en tuinbouwbedrijven. Onze producten en diensten stemmen wij dan ook zo veel mogelijk af op onze doelgroep. Zowel zakelijk als privé zijn uw belangen bij LTO Verzekeringen in uitstekende handen. Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden door dienstverlening te leveren die het best bij u past.