Selecteer een pagina

Agrarische bedrijfsverzekering  ➔  Brand- en bedrijfsschade

Exploitatieverzekering

Als stichting, vereniging of andere non-profit organisatie loopt u het gevaar dat de continuïteit verloren gaat door een calamiteit binnen de organisatie. Zo kunnen de inkomsten geheel of gedeeltelijk verdwijnen wanneer de locatie verloren gaat door bijvoorbeeld een brand en er geen activiteiten meer plaats kunnen vinden. Met de Exploitatieverzekering dekt u deze financiële schade.

Exploitatieverzekering voor de non-profit sector

Wanneer u als ondernemer uw onderdak vindt in een gehuurd gebouw en dus afhankelijk bent van zaken die niet uw eigendom zijn, loopt u in geval van calamiteit aanzienlijke financiële schade. LTO Verzekeringen biedt hier een uitkomst met de exploitatieverzekering. Met deze verzekering dekt u de kosten wanneer de organisatie de activiteiten moet staken als gevolg van schade aan gebouw of inventaris door o.a. brand, blikseminslag, storm, ontploffing en water.

Brand door dakreparatie

In 2016 overkwam dat Jeroen Nabben van melkveebedrijf Hoeve De Hei. Nadat hij werd getroffen door slechtweer waarbij er veel hagelschade was opgelopen, vloog tijdens de dakreparatie zijn schuur in brand. Hij had verwacht dat zijn voormalige adviseur hem zou bijstaan en de zaken adequaat zou afhandelen, maar dat gebeurde niet. Hij moest zelf alles regelen. Hij koos er daarom voor om bij zijn vorige adviseur weg te gaan en te kiezen voor een adviseur die de agrarische sector en de daarbij behorende risico’s goed kent. Vandaar dat hij uit kwam bij LTO Verzekeringen. ‘Positief vinden we dat LTO Verzekeringen voor elke verzekering een verzekeraar/polis zoekt die het beste bij onze situatie past. We zitten dus niet meer aan één maatschappij vast.’ aldus Nabben.

Heeft u nog vragen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden. Bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.