Selecteer een pagina
..

Vervoer en transport

Bedrijfsverzekeringen

Op pad zonder risico’s

Agrarische bedrijfsverzekering

Vervoer en transport

Bloemen, dieren of goederen vervoeren, met zakelijke of privé-eigendommen op pad zijn of een zakenreis. Hoe u en uw medewerkers de reis ook aanvaarden, mobiliteit is erg belangrijk voor uw onderneming. Met de verzekeringen op het gebied van vervoer en transport kunt u uw onderneming beschermen tegen financiële risico’s.

De kans bestaat dus ook altijd dat u door eigen toedoen, of door acties van derden, geconfronteerd wordt met materiële en immateriële schade. Uw reis begint dan ook met het afdekken van de risico’s die verlies of schade tot gevolg kunnen hebben. Bij LTO Verzekeringen kunnen wij u hiermee op weg helpen.

Het is goed om te weten dat u al uw bedrijfsauto’s op één polis kunt onderbrengen, óók uw werkmaterieel, bestel- en vrachtauto’s. Als u regelmatig zaken vervoert of laat vervoeren, is de transportverzekering voor u van belang. En uw kostbare heftrucks, graafmachines, tractoren en ander materieel kunt u onderbrengen in de speciale werkmaterieelverzekering.

Wilt u meer informatie?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden, bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.

Uw agrarisch specialist

LTO Verzekeringen staat de agrariër graag bij in het managen van de risico’s die een agrarische  onderneming loopt. Met een grote klantenkring in de agrarische sector hebben wij veel kennis van land- en tuinbouwbedrijven. Onze producten en diensten stemmen wij dan ook zo veel mogelijk af op onze doelgroep. Zowel zakelijk als privé zijn uw belangen bij LTO Verzekeringen in uitstekende handen. Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden door dienstverlening te leveren die het best bij u past.