Selecteer een pagina
Particulier  ➔  Wonen

Kostbaarhedenverzekering

Met onze kostbaarhedenverzekering bieden wij u de uitgelezen mogelijkheid om uw inboedelverzekering aan te vullen. De verzekering dekt schade, verlies of diefstal, eventuele expertisekosten en bereddingskosten. Te denken valt aan juwelen, kunst, sieraden en andere collecties, verzamelingen en overige kostbare zaken.

Wees verstandig

Wanneer u in het bezit bent van een groot bedrag aan kostbaarheden, is het wel degelijk verstandig om naast uw inboedelverzekering een kostbaarhedenverzekering af te sluiten. U zult wel denken dat u voldoende verzekerd bent met een inboedelverzekering, maar met deze verzekering bent u alleen verzekerd in uw woning. Wanneer er bijvoorbeeld een laptop buiten uw woning wordt gestolen bent u niet verzekerd. Om buitenshuis risico tegen te gaan dient u een kostbaarhedenverzekering af te sluiten.

Kostbaarhedenverzekering voor uw bezittingen

Uw waardevolle bezittingen zijn (ook buitenshuis!) standaard meeverzekerd tot de volgende bedragen:

   • Sieraden tot € 6.000, met een maximale dekking voor diefstal van € 2.500
   • Audio-, video- en computerapparatuur tot € 12.000
   • Antiek, kunst, verzamelingen en muziekinstrumenten tot € 15.000
   • Aan huurwoning aangebrachte voorzieningen tot € 6.000

Ons advies is om uw kostbaarhedenverzekering en inboedelverzekering bij dezelfde maatschappij onder te brengen. Op deze manier voorkomt u eventuele verwarring over welke verzekering men moet aanspreken. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u nog vragen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden. Bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.