Selecteer een pagina
..

Recht- & aansprakelijkheid

Bedrijfsverzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering
voor agrarische bedrijven

 

Agrarische bedrijfsverzekering

Recht en aansprakelijkheid

Misstappen en ongelukjes zijn helaas niet te voorkomen in de dagelijkse bedrijfsvoering. U heeft tenslotte niet alles in de hand. Steeds meer ondernemingen worden dan ook aansprakelijk gesteld voor het veroorzaken van schade. Zowel door derden als door de eigen medewerkers. Recht en aansprakelijkheid is een bijzonder complexe materie die bovendien enorme financiële gevolgen kan hebben. Daarom kiest u voor een goede aansprakelijkheidsverzekering. En omdat steeds vaker de gang naar de rechter wordt gekozen, is een rechtsbijstandverzekering onontbeerlijk.

In deze categorie treft u alle verzekeringen omtrent aansprakelijkheid en rechtsbijstand aan. Kortom, verzekeringen voor de continuïteit van uw onderneming.

Wilt u meer informatie?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden, bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.

Uw agrarisch specialist

LTO Verzekeringen staat de agrariër graag bij in het managen van de risico’s die een agrarische  onderneming loopt. Met een grote klantenkring in de agrarische sector hebben wij veel kennis van land- en tuinbouwbedrijven. Onze producten en diensten stemmen wij dan ook zo veel mogelijk af op onze doelgroep. Zowel zakelijk als privé zijn uw belangen bij LTO Verzekeringen in uitstekende handen. Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden door dienstverlening te leveren die het best bij u past.