Selecteer een pagina

Agrarische bedrijfsverzekering  ➔  Brand- en bedrijfsschade

Bedrijfsschadeverzekering

Calamiteiten kunnen op veel manieren gevolgen met zich meebrengen voor de continuïteit van uw bedrijf. Wanneer uw bedrijf als gevolg van bijvoorbeeld een brand of inbraak een tijd stil komt te liggen, zullen uw inkomsten waarschijnlijk afnemen. Uw vaste lasten zoals personeelskosten, huur, gas en elektriciteit lopen echter gewoon door. Een bedrijfsschadeverzekering dicht dit gat tussen uw doorlopende vaste lasten en uw verminderde inkomsten.

Aan alles wordt gedacht

Ook derving van de winst die u gemaakt zou hebben onder normale omstandigheden valt onder de dekking. Daarnaast vergoeden wij ook de schade die indirect uw bedrijf treft. Als het bedrijf van een toeleverancier of afnemer wordt getroffen door bijvoorbeeld brand of storm en hierdoor tijdelijk sluit kan dat financieel nadeel voor u betekenen. Er kan immers niet geleverd of afgenomen worden. Deze financiële gevolgen zijn bij ons meeverzekerd.

Heeft u nog vragen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden. Bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.

Onze klanten over onze bedrijfsschadeverzekeringen

De agrarische achtergrond van LTO Verzekeringen is een belangrijke meerwaarde, vindt Meine. "Ze kennen de sector en weten ook precies wat de haken en ogen zijn waar wij als boeren mee te maken hebben. Als ondernemers hebben we vaak weinig tijd om ons met dergelijke zaken bezig te houden." 

Lees hier het hele artikel

Meine Draaijer

Melkveebedrijf Draaijerstein

Bij verzekeringen is de tussenpersoon het belangrijkste, stelt De Kruijf: "Die kan geld voor je verdienen. Die kan een verzekeringspakket aanbieden dat het beste bij je past en ervoor zorgen dat het pakket bij de tijd blijft en aangepast wordt als er nieuwe ontwikkelingen zijn of nieuwe polissen."

Lees hier het hele artikel

Bart de Kruijf

Melkveehouder de Willemshoeve

Henk heeft al twintig jaar een goede band met Henk Houtman, een adviseur van LTO Verzekeringen. "Hij weet van de hoed en de rand en denkt met ons mee. Henk neemt het verzekeringswerk uit onze handen. En als het nodig is, staat hij altijd voor ons klaar. Bovendien komt hij na wat hij zegt. En dat is tegenwoordig al heel wat waard." 

Lees hier het hele artikel

Henk Breugem

Paprikabedrijf Breugem Products