Selecteer een pagina

Na een slechte ervaring met een vorige tussenpersoon is Jeroen Nabben overgestapt naar LTO Verzekeringen. "Positief vinden we verder dat LTO Verzekeringen voor elke verzekering een verzekeraar/polis zoekt die het beste bij onze situatie past. We zitten dus niet meer aan één maatschappij vast."

Lees hier het hele artikel

Jeroen Nabben

Melkveebedrijf Hoeve De Hei

Agrarische bedrijfsverzekering

Een serieus gesprek over koetjes en kalfjes

De agrarische markt brengt kansen, maar ook risico’s en financiële verantwoordelijkheden met zich mee. LTO Verzekeringen biedt speciaal voor u, als agrarisch ondernemer, een verzekeringspakket waarmee u naast de gebruikelijke bedrijfsrisico’s ook de agrarische risico’s dekt. U en uw agrarische onderneming goed verzekerd in één pakket? Dat kan bij LTO Verzekeringen met het Agrarische Verzekeringspakket. Dit pakket is volledig afgestemd op uw bedrijf en uw eigen voorkeuren.


Het Agrarische Verzekeringspakket is in samenspraak met melkveehouders ontwikkeld en biedt unieke verzekeringsmogelijkheden die u alleen bij LTO Verzekeringen krijgt. Wij verdiepen ons in de uitdagingen van stikstof- en fosfaatrechtenproblematiek. Lage melkprijzen en hoge prijzen voor onder andere energie en veevoer zijn ons bekend. Wij zijn ook op de hoogte van alle regelgeving waar u dagelijks mee te maken heeft. Daarom bieden wij niet alleen verzekeringen aan voor gebouwen, dieren en landmaterieel die schade uitkeren wanneer dat moet, maar nog zoveel meer.

Een greep uit ons aanbod specifiek voor uw sector

 • Unieke melkverzekering (eerste jaar gratis).
 • Landmaterieel verzekerd met laag eigen risico bij schade door eigen toedoen.
 • Goede mogelijkheden bij diverse verzekeraars voor asbest daken.
 • Advies over de juiste premies in de markt voor rieten daken.
 • Goede alternatieven voor de Rechtsbijstandverzekering.
 • Ervaring met nevenactiviteiten zoals caravanstalling, zorgboederij en agrotoerisme.
 • Agro-AOV speciaal voor agrarische ondernemers.

Wat maakt het verzekeringspakket zo uniek?

 • Bij verlies van uw veestapel door een uitbraak van een dierziekte bent u niet alleen verzekerd tegen de kosten hiervan. Schade door preventief ruimen en gevolgschade van vervoersboden zijn eveneens gedekt.
 • Arbeidsongeschiktheid is te verzekeren tot een eindleeftijd van 67 jaar in plaats van tot 60 jaar.
 • Het is mogelijk dat de overheid vanwege het Natura 2000 beleid ervoor kiest uw agrarische grond om te zetten naar een natuurgebied. In dat geval bieden wij u niet alleen agrarisch gespecialiseerde rechtsbijstand, ook dekken wij uw rechtsbijstand met terugwerkende kracht.
 • Schade aan uw gewassen door extreme weersomstandigheden wordt direct vergoed.
 • Als uw melkopslagtank vervuild is met penicilline, dan vergoeden wij de inhoud van uw tank.

 

Heeft u nog vragen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden. Bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.

[/et_pb_column]