Selecteer een pagina

Klanten over LTO Verzekeringen

Zo'n 8 jaar geleden heeft een zware hagelbui veel schade toegebracht aan hun kas. Maandagochtend belden ze en 's middags was onze adviseur Martijn bij John en Linda. "Hij stond ons heel goed bij en bemiddelde. Dan blijkt de waarde van een goede adviseur. Dat vergeet je niet zomaar." 

Lees hier het hele artikel

John en Linda van de Westeringh

Chrysantenkwekerij Westeringh Flowers

Na een slechte ervaring met een vorige tussenpersoon is Jeroen Nabben overgestapt naar LTO Verzekeringen. "Positief vinden we verder dat LTO Verzekeringen voor elke verzekering een verzekeraar/polis zoekt die het beste bij onze situatie past. We zitten dus niet meer aan één maatschappij vast."

Lees hier het hele artikel

Jeroen Nabben

Melkveebedrijf Hoeve De Hei

De agrarische achtergrond van LTO Verzekeringen is een belangrijke meerwaarde, vindt Meine. "Ze kennen de sector en weten ook precies wat de haken en ogen zijn waar wij als boeren mee te maken hebben. Als ondernemers hebben we vaak weinig tijd om ons met dergelijke zaken bezig te houden." 

Lees hier het hele artikel

Meine Draaijer

Melkveebedrijf Draaijerstein

Henk heeft al twintig jaar een goede band met Henk Houtman, een adviseur van LTO Verzekeringen. "Hij weet van de hoed en de rand en denkt met ons mee. Henk neemt het verzekeringswerk uit onze handen. En als het nodig is, staat hij altijd voor ons klaar. Bovendien komt hij na wat hij zegt. En dat is tegenwoordig al heel wat waard." 

Lees hier het hele artikel

Henk Breugem

Paprikabedrijf Breugem Products

Door een trekkerongeval belandde Sjaak in een rolstoel. "Een grote opluchting dat we goed verzekerd bleken."  "Als je door de papieren bladert en bedragen tot enkele tonnen ziet, dan vraag je je weleens af waar het voor nodig is. Nou, hier dus voor. Dan is een paar tientjes per jaar per trekker ineens niet zoveel."

Lees hier het hele artikel

Sjaak Rijk

Fruitteler Fruitbedrijf Rijk

Bij verzekeringen is de tussenpersoon het belangrijkste, stelt De Kruijf: "Die kan geld voor je verdienen. Die kan een verzekeringspakket aanbieden dat het beste bij je past en ervoor zorgen dat het pakket bij de tijd blijft en aangepast wordt als er nieuwe ontwikkelingen zijn of nieuwe polissen."

Lees hier het hele artikel

Bart de Kruijf

Melkveehouder de Willemshoeve

Door de snelle groei van hun bedrijf was het voor de broers tijd om over te stappen naar een andere verzekeraar. “Onze adviseur van LTO Verzekeringen snapt het gewoon en weet hoe het werkt. Dat het om geld draait, wat je beter wel of niet kunt verzekeren; hij zoekt de dingen goed uit en is heel serieus in zijn vak.’’

Lees hier het hele artikel

Mark en Jeroen Karstenberg

Aardappelteler Gebroeders Karstenberg

Han heeft samen met zijn vrouw en ouders een vaste plantenkwekerij in het Overijsselse Schuinesloot. "Als agrarisch ondernemer ben je niet dagelijks met je verzekeringen bezig. Maar ze moeten wel goed geregeld zijn. Met LTO Verzekeringen hoef ik me daar gelukkig geen zorgen over te maken."

Lees hier het hele artikel

Han Kemink

Vaste plantenkweker in Schuinesloot

“Sinds jaar en dag lopen de verzekeringen van de fruitteler via LTO Verzekeringen. “Mijn ouders waren al via LTO verzekerd en ik zou het ook niet anders willen. Ik ben zelf bestuurder geweest bij LTO en weet hoe belangrijk het is om je als agrarische sector te organiseren. Dat geldt ook voor de verzekeringen.”

Lees hier het hele artikel

Wessel van Olst

Fruitteler Fruitbedrijf de Woerdt

Wennekers bouwde in 2015 in een halve cirkel om de bestaande gebouwen vier dijkstallen. "De persoonlijke benadering past bij ons. We hebben een omvangrijk en niet alledaags bedrijf. Dit betekent dat maatwerk nodig is op het gebied van verzekeren. LTO Verzekeringen biedt ons wat we nodig hebben."  

Lees hier het hele artikel

Familie Wennerkers

Varkenshouderij Ekovar Wennekers

Voor het eerst in tientallen jaren had WaLeRo vorig jaar een langdurig zieke. "Vorig jaar is één van onze medewerkers bijna twaalf weken ziek geweest’. ‘Gelukkig is hij weer opgeknapt, want dat is natuurlijk het belangrijkste. En het doorbetalen van zijn salaris is door LTO Verzekeringen naar tevredenheid geregeld."

Lees hier het hele artikel

Ronald van den Bosch

Paprikakwekerij WaLeRo

Plantenkweker Ron van den Bosch heeft sinds kort voor zijn personeel de LTO VerzuimCare afgesloten. "Je loopt altijd risico en bepaalde risico's kun je verkleinen door maatregelen te nemen op je bedrijf. Andere risico's kun je zelf financieel opvangen, maar bij verzuim van personeel kan dat niet."

Lees hier het hele artikel

Ron van den Bosch

Plantenkwekerij van den Bosch