Selecteer een pagina

Ondernemen in de agrarische sector kent steeds meer uitdagingen en risico’s. Zowel op bedrijfsniveau, als in de diverse agrarische sectoren. LTO Verzekeringen komt op voor de belangen van de agrarische sector. Op individueel niveau door een op maat gemaakt advies voor uw bedrijf. Maar ook op collectief niveau door betere voorwaarden te bedingen voor al onze verzekerde boeren en tuinders, zo ook als het gaat om een rechtsbijstandverzekering

[space]

Agrarisch rechtsbijstand

Wij streven ernaar dat de risico’s in de agrarische sector goed verzekerbaar zijn en blijven. Hiervoor gaan wij actief de verzekeringsmarkt op vanwege onze directe verbinding met LTO Noord, LLTB en ZLTO. De LTO Rechtsbijstandpolis is hier een goed voorbeeld van. De kansen om verwikkeld te raken in een juridisch conflict worden groter. Specifiek voor uw belangen is daarom de LTO Rechtsbijstandverzekering ontwikkeld, zodat u bij een (dreigend) geschil door kunt gaan met ondernemen.

Wat betekent dat voor u?

LTO Verzekeringen vindt het belangrijk dat boeren en tuinders een rechtsbijstandverzekering hebben waar ze van op aan kunnen. Met een passende dekking en bovendien een goede verhouding tussen prijs en voorwaarden. Leden ontvangen daarnaast 10% korting op de rechtsbijstandverzekering en is er standaard gratis 1 particuliere gezinsdekking meeverzekerd. Met de LTO Rechtsbijstandpolis kunt u rekenen op juridisch bijstand in de volle breedte van uw bedrijfsvoering, maar dus ook privé. Bij een dreigend geschil kunt u al direct schakelen met een gespecialiseerde jurist of een advocaat van A&S advocaten. Maar zij staan u ook bij om schade verhaald te krijgen of in gerechtelijke procedures waarbij u te allen tijde vrije advocaatkeuze heeft.

Gratis verzekeringscheck

Onze verzekeringsspecialisten komen graag langs bij uw bedrijf om aan de keukentafel uitleg te geven over hoe LTO Verzekeringen u verder kan helpen. Laat u adviseren en vraag direct een gratis verzekeringscheck aan via www.ltoverzekeringen.nl/verzekeringscheck.

Adviseur Benjamin Overkleeft aan het woord

“Door brand bij een buurman van onze klant lagen er asbestdeeltjes op het grasland van onze klant. Het directe gevolg is gedekt op zijn milieuschadeverzekering als inkomende schade. Onze verzekeraar neemt die kosten voor haar rekening en vordert dat van de brandverzekeraar van de buurman. Echter, het mislopen van de eerste snee gras en het missen van de weidetoeslag moest via de rechtsbijstandsverzekeraar aanvullend worden verhaald. Op ons advies had hij een rechtsbijstandspolis afgesloten, dit bespaarde hem nu een hoop geregel en gedoe, bovendien kreeg hij de schade snel vergoed.”

[image source_type=”attachment_id” source_value=”2282″ size=”medium” align=”center” link=”https://www.ltoverzekeringen.nl/contact/contactformulier/?target=verzekeringscheck”]

Uw situatie verandert regelmatig, maar uw verzekering verandert niet automatisch mee. Daardoor betaalt u misschien te veel of bent u juist onderverzekerd. Laat daarom door onze adviseurs een gratis verzekeringscheck doen. Dan weet u zeker dat u goed zit.

Gratis check aanvragen

[space]

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”623″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

Vraag de gratis Verzekeringscheck aan

[/block]