Selecteer een pagina

Dagelijks bent u druk bezig met de teelt van uw glastuinbouw en vaak komt u er pas na een schade achter of u goed bent verzekerd. Een gratis verzekeringscheck door een glastuinbouwspecialist van LTO Verzekeringen kan u veel opleveren. De specialist controleert of uw kassen, gewassen en alles daaromheen op de juiste manier zijn verzekerd. Ook zoekt hij samen met u naar betaalbare mogelijkheden om deze nog beter af te stemmen op uw wensen en de risico’s die u loopt.

Het uitgangspunt hierbij is: Welke risico’s loopt u en welke kunt u nemen? Hoe wilt u uw glastuinbouw verzekeren en welke gevaren dreigen voor uw specifieke gewas bij een schade? Misschien heeft u ook wel nevenactiviteiten zoals het leveren van energie door een WKK of verhuurt u huisvesting aan personeel. Is uw bedrijfsschadeverzekering nog wel actueel?

Een verzekeringscheck kan premievoordeel opleveren, maar zorgt er vooral voor dat uw verzekeringen goed worden gecontroleerd door een GTB-specialist.

Neem contact op via 023 – 520 15 16 of vul onderstaand formulier in voor de gratis en vrijblijvende verzekeringscheck.

[space]

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”623″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

Vraag de gratis verzekeringscheck aan

[/block]