Selecteer een pagina

Brand, u moet er niet aan denken, maar wat als het u toch overkomt? Een brand heeft nare gevolgen voor de continuïteit van uw bedrijf en vaak emotioneel ook een grote impact. Daarom wilt u dat uw adviseur u ontzorgt van het geregel, naast u staat en de zaken adequaat afhandelt. De (uitgebreide) brandverzekering van LTO regelt dit voor u. Deze verzekering sluit ook nog eens naadloos aan op uw overige (agrarische) bedrijfsverzekeringen.

Wat is er gedekt

Wanneer u een brandverzekering afsluit bij LTO Verzekeringen, bent u gedekt voor de risico’s van schade als gevolg van brand, blikseminslag, explosie, rook, roet en bluswater. Om u nog beter van dienst te zijn is er een uitgebreide brandverzekering ontwikkeld. Daarmee vallen ook vandalisme, diefstal van aan het gebouw behorend materialen, schade aan het gebouw ontstaan bij inbraak, schade door regen, hagel, sneeuw en smeltwater mits deze niet zijn binnengekomen door openstaande ramen, deuren of luiken, aanrijding en aanvaring van de verzekerde zaken en afpersing en/of beroving mits vergezeld van geweld of bedreiging onder de dekking. Kortom de uitgebreide brandverzekering is een mooie aanvulling om de bovengenoemde risico’s te dekken.

Een adviseur die uw bedrijf kent

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de agrarische sector en kennen de haken en ogen van een agrarisch bedrijf. Zij weten waar u op moet letten bij brandpreventie en zo weet u zeker dat u goed verzekerd bent bij een brand. LTO Verzekeringen heeft met haar agrarische bedrijfsverzekeringen, verzekeringen die naadloos aansluiten op de agrarische bedrijfsvoering.

Verzekeringscheck

Vorig jaar oktober zijn de adviseurs gestart met het uitvoeren van de gratis, vrijblijvend en onafhankelijke verzekeringscheck. Tijdens de verzekeringscheck komt de adviseur bij u op bezoek en lopen met u een rondje door het bedrijf. Hij kijkt of u onder- of oververzekerd bent en of er hiaten zijn. Daarnaast gaat hij ook na of uw verzekeringen voordeliger kunnen worden ondergebracht. Na het bezoek maakt hij een offerte. Dit een soort recept waarmee de polissen kunnen worden aangepast en verbeterd.

De verzekeringscheck is gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Daarnaast is het ook onafhankelijk, er worden dus bij verschillende verzekeraars offertes opgevraagd en zo gekeken wat voor u het voordeligst is en wat het beste bij uw situatie past. Mocht u uw verzekeringen onderbrengen bij LTO Verzekeringen dan heeft u één aanspreekpunt, een adviseur die altijd voor klaar staat en met regelmaat uw polissen doorneemt en kijkt of ze nog wel actueel zijn.

Wilt u door een van onze adviseurs een gratis, vrijblijvend en onafhankelijke verzekeringscheck laten uitvoeren? Vul dan onderstaand formulier in.

 

[space]

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”623″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

Vraag de gratis Verzekeringscheck aan

[/block]