Selecteer een pagina

Als agrarisch ondernemer wenst u een verzekering die past bij uw situatie met specialisten die verstand hebben van de sector. Zo ook voor een rechtsbijstandpolis. Een reguliere rechtsbijstandverzekering biedt u juridische hulp, maar heeft geen specifieke kennis van uw vak.

[space]

Van een agrarisch verzekeringsspecialist kunt u een rechtsbijstandverzekering verwachten die voorziet in de behoefte van boeren en tuinders in alle agrarische sectoren. Daarom bieden wij de LTO Rechtsbijstandpolis die uitstekend aansluit op de (agrarische) bedrijfsverzekeringen.

De LTO Rechtsbijstandpolis biedt u de volgende voordelen:

  • U kunt contact opnemen met de advocaten/juristen van A&S Advocaten, ook bij een dreigend geschil.
  • A&S Advocaten is gespecialiseerd in de agrarische sector.
  • De juristen ondersteunen u in de volle breedte van uw bedrijfsvoering, maar ook als het om privékwesties gaat. Privé en zakelijk zijn ten slotte veelal in het agrarisch bedrijf met elkaar verweven.
  • De juristen zorgen ervoor dat u snel, eenvoudig en tegen een scherpe premie uw juridische boontjes kunt doppen.
  • U heeft altijd vrije advocaatkeuze bij gerechtelijke procedures.
  • De LTO Rechtsbijstandpolis sluit naadloos aan op uw (agrarische) bedrijfsverzekeringen en/of agrarisch verzekeringspakket. Hiermee voorkomt u dubbele dekkingen of hiaten.

Naast deze en tal van andere voordelen ontvangen leden van LTO Noord, LLTB en ZLTO 10% korting op de premie en is er standaard gratis 1 particuliere gezinsdekking meeverzekerd. Dit alles tegen de hoge kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Laat u adviseren of doe mee met de gratis verzekeringscheck via www.ltoverzekeringen.nl/verzekeringscheck. Wij adviseren u graag vrijblijvend.

Adviseur Henk Houtman aan het woord

“Wat ik vaak bij een verzekeringscheck tegenkom, is dat boeren of tuinders een gewone rechtsbijstandverzekering hebben afgesloten waarbij de juristen geen agrarische achtergrond hebben. Ik adviseer dan ook altijd om de LTO rechtsbijstandverzekering af te sluiten. De juristen van A&S advocaten zijn namelijk gespecialiseerd in de agrarische sector en kennen de kneepjes van het vak. Daarnaast krijgen leden 10% korting op de premie.”


[image source_type=”attachment_id” source_value=”2282″ size=”medium” align=”center” link=”https://www.ltoverzekeringen.nl/contact/contactformulier/?target=verzekeringscheck”]

Uw situatie verandert regelmatig, maar uw verzekering verandert niet automatisch mee. Daardoor betaalt u misschien te veel of bent u juist onderverzekerd. Laat daarom door onze adviseurs een gratis verzekeringscheck doen. Dan weet u zeker dat u goed zit.

Gratis check aanvragen

[space]

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”623″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

Vraag de gratis Verzekeringscheck aan

[/block]