Selecteer een pagina

Er moet veel geregeld worden bij onverwachte situaties zoals plotselinge bedrijfsstagnaties. Met de bedrijfsschadeverzekering heeft u minder zorgen over uw financiële risico’s. Laat u vooraf adviseren over welke uitkeringstermijn bij uw situatie past. Als verzekeringsadviseur zien wij regelmatig schades waarbij een uitkeringstermijn van de bedrijfsschadeverzekering te kort is. Met als gevolg financiële nadelen en soms zelfs faillissement.

 Het doel van een bedrijfsschadeverzekering is om uw bedrijf te beschermen tegen inkomensverlies door plotselinge bedrijfsstagnatie als gevolg van een gedekte gebeurtenis. Elk bedrijf is anders, daarom geven onze adviseurs advies op basis van uw situatie. Waarbij zij met het afsluiten van polissen rekening houden met de ontwikkelingen in de markt.

Uitkeringstermijn vaak te kort

De gevolgen van een onverwachte noodsituatie kunnen op veel manieren de voortzetting van uw bedrijf in gevaar brengen. Niet alleen bij brandschade, maar ook wanneer uw machine kapot is of regels/wetten worden aangescherpt. Het opnieuw bouwen en het repareren van bijvoorbeeld een stal of de vervanging van machines kan even op zich laten wachten. De gemiste nettowinst en de doorlopende vaste kosten krijgt u met een bedrijfsschadeverzekering vergoed. Als verzekeringsadviseur zien wij met regelmaat schades voorbijkomen waarbij de termijn van de bedrijfsschadeverzekering te kort is. Dit kan leiden tot financiële nadelen en in sommige situaties zelfs tot faillissement.

De juiste uitkeringstermijn bij een bedrijfsschadeverzekering

Wij adviseren bij veel gevallen een uitkeringstermijn van 104 weken gezien de recente ontwikkelingen in de markt. Denk hierbij aan de stikstofmaatregelen of de afgifte van vergunningen. Wij adviseren u, indien u een agrarisch bedrijf heeft, om het uitkeringstermijn vast te laten stellen door een van onze adviseurs voordat u een verzekering afsluit.

Advies over de juiste bedrijfsschadeverzekering voor uw bedrijf?

Omdat elk bedrijf anders is, bieden wij advies afgestemd op uw situatie. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij u passen.

Benieuwd wat LTO Verzekeringen voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij rijden graag bij u langs!