Selecteer een pagina

De zorgpremies van 2020 zijn bekend en omdat LTO Verzekeringen streeft naar de beste zorg voor zowel werknemers als werkgevers, bieden wij u de online Zorgvergelijker. De tool helpt u met het vergelijken van de beste en scherpste collectieve zorgverzekeringen. Hierdoor kunt u eenvoudiger een beslissing maken. Vervolgens kunt u uw zorgverzekering direct online afsluiten. Met ons zorgcollectief profiteert u van een forse premiekorting op een basis + aanvullende zorgverzekering.

Vergelijk nu en bekijk de zorgpremies via www.ltozorgverzekeringen.nl

Eenvoudig en direct geregeld, afgestemd op uw situatie

De Zorgvergelijker helpt u kiezen op basis van uw persoonlijke gegevens en voorkeuren. Daarnaast geeft de tool uitleg over de verschillende dekkingen. Vervolgens krijgt u een overzicht van de zorgverzekeringen die bij uw situatie passen en met één klik kunt vergelijken. Zo verdwaalt u niet in de complexe pakketten van alle aanbieders en bespaart u tijd. Kies de zorgverzekering die het beste bij u past en sluit deze direct online af.

Vergelijken loont, dus zeker de moeite waard!

Door te vergelijken ziet u zelf welk voordeel het u oplevert, wat aansluit op uw situatie en waar u op kunt besparen. Ga naar www.ltozorgverzekeringen.nl vergelijk, kies en sluit af.