Profiteer van een flinke korting met ons zorgcollectief

Profiteer van een flinke korting met ons zorgcollectief

De zorgpremies van 2020 zijn bekend en omdat LTO Verzekeringen streeft naar de beste zorg voor zowel werknemers als werkgevers, bieden wij u de online Zorgvergelijker. De tool helpt u met het vergelijken van de beste en scherpste collectieve zorgverzekeringen. Hierdoor kunt u eenvoudiger een beslissing maken. Vervolgens kunt u uw zorgverzekering direct online afsluiten. Met ons zorgcollectief profiteert u van een forse premiekorting op een basis + aanvullende zorgverzekering.

Vergelijk nu en bekijk de zorgpremies via www.ltozorgverzekeringen.nl

Eenvoudig en direct geregeld, afgestemd op uw situatie

De Zorgvergelijker helpt u kiezen op basis van uw persoonlijke gegevens en voorkeuren. Daarnaast geeft de tool uitleg over de verschillende dekkingen. Vervolgens krijgt u een overzicht van de zorgverzekeringen die bij uw situatie passen en met één klik kunt vergelijken. Zo verdwaalt u niet in de complexe pakketten van alle aanbieders en bespaart u tijd. Kies de zorgverzekering die het beste bij u past en sluit deze direct online af.

Vergelijken loont, dus zeker de moeite waard!

Door te vergelijken ziet u zelf welk voordeel het u oplevert, wat aansluit op uw situatie en waar u op kunt besparen. Ga naar www.ltozorgverzekeringen.nl vergelijk, kies en sluit af.