Selecteer een pagina

Als werkgever bent u bij ziekte van medewerkers gedurende twee jaar verantwoordelijk voor de loondoorbetaling. U kunt het risico hiervan afdekken. Hiertoe zijn er voldoende aanbieders in de markt. Bent u er dan? Nee, eigenlijk begint het pas.

Keuzes maken en dan afwachten of dat juiste beslissing is geweest als er iemand ziek wordt. Waaraan moet de polis voldoen volgens de CAO? Verzekert u werkgeverslasten mee? Welke arbodienst kiest u en met welke verrichtingen? Moet er tijdens het ziektetraject iemand meekijken in de dossiers om een loonsanctie te voorkomen in geval iemand een foutje maakt? Hoe loopt het re-integratietraject?

Omdat alles over meerdere schijven loopt en ieder enkel het eigen belang behartigt, is de kans op fouten groot. En de werkgever? Die draait voor de kosten op.

LTO Verzekeringen heeft al deze disciplines in één product op één polis samengebracht, LTO VerzuimCare. In het offertetraject kiest u per dekking voor de voordeligste, de dekking is automatisch de beste. De keuze om extra dekking voor medewerkers in te kopen is aanwezig. Deze premie kunt u in mindering brengen op het salaris van de medewerkers. Deze overzichtelijkheid zorgt ervoor dat uw accountant minder tijd kwijt is. Bij ziekte volstaat één doormelding en daarna worden alle handelingen in het traject op exact het juiste moment gestart. Over ontzorgen gesproken.

Nodig de adviseur van LTO Verzekeringen uit voor een vrijblijvend advies!