Selecteer een pagina

LTO Verzekeringen heeft sinds heden een vernieuwd Agrarisch verzekeringspakket speciaal voor boeren en tuinders. De ontwikkeling van dit nieuwe product is een eerste stap om de verzekerbaarheid van de agrarische verzekeringsmarkt overeind te houden. LTO Verzekeringen is hierdoor in staat een ruimer aanbod te bieden in agrarische verzekeringen zonder afhankelijk te zijn van één verzekeraar. Het ruimere aanbod is uniek en levert u daarnaast ook nog voordelen op in de premie en voorwaarden. Eén van de voordelen is bijvoorbeeld dat leden van LTO het eerste jaar profiteren van een jaar lang gratis melkdekking.

Verzekeringsaanbod agrarische markt

Steeds meer verzekeraars kiezen ervoor om uit de agrarische verzekeringsbranche te stappen. Het gevolg daarvan is dat de keuze in verzekeringsproducten speciaal voor boeren en tuinders steeds kleiner wordt en de premie alleen maar toeneemt. Om het verzekeringsaanbod te waarborgen én te vergroten, heeft LTO Verzekeringen het Agrarisch verzekeringspakket vernieuwd. Door dit pakket zijn slimme en toepasbare verzekeringsproducten speciaal voor boeren en tuinders ontwikkeld.

Een op maat gemaakt agrarisch verzekeringspakket

Geen enkele onderneming is hetzelfde en al helemaal niet als het gaat om agrarische bedrijven. Omdat het belangrijk is dat de verzekeringen naadloos aansluiten op de bedrijfsvoering, is het Agrarisch verzekeringspakket vernieuwd. Een verzekeringspakket waarmee naast de gebruikelijke bedrijfsrisico’s ook de agrarische risico’s zijn gedekt. Denkt u daarbij aan een bedrijfsschadeverzekering, veeverzekering of een verzekering voor technische apparatuur zoals melk(koel)installaties, klimaatregel-, voer-, en computerapparatuur. U kunt zelf kiezen welke risico’s u laat meeverzekeren en u kunt dit aanpassen wanneer uw situatie verandert.

Speciaal voor melkveehouderijen die lid zijn van LTO hebben wij een speciale introductie-actie. Namelijk, bij het afsluiten van het Agrarisch verzekeringspakket ontvangt u een jaar lang gratis melkdekking.

Meer informatie of gratis verzekeringscheck?

Onze adviseurs weten precies waar boeren en tuinders mee te maken hebben en kunnen daarom het juiste advies geven. Wij beantwoorden uw vraag of adviseren u graag vrijblijvend. Met de gratis verzekeringscheck kijkt de adviseur naar uw situatie en bepaalt welke dekkingen bij uw activiteiten passen.

Neem contact op via 023 – 520 15 16 of vul onderstaand formulier in voor de gratis en vrijblijvende verzekeringscheck.

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”623″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

Vraag de gratis Verzekeringscheck aan

[/block]