Selecteer een pagina

Wanneer betaalt een werkgever het loon van een zieke medewerker door? Hoe lang moet een werkgever het loon van een zieke medewerker doorbetalen? Wat keert de verzuimverzekering, ook wel ziekteverzuimverzekering of inkomensverzekering, uit? Wie begeleidt de zieke medeweker of regelt de re-integratie? Wat als de zieke medewerker arbeidsongeschikt raakt? Een greep vragen die wij dagelijks beantwoorden in onze vrijblijvende adviesgesprekken bij de agrariërs en/of leden van LTO Noord, LLTB en ZLTO.

Wij, als LTO Verzekeringen, vangen de kosten op voor loondoorbetaling zolang als verplicht, wij begeleiden uw zieke medewerker van begin tot eind (ook bij arbeidsongeschiktheid), wij verzorgen het re-integratietraject, bieden baangarantie en wij adviseren u op het gebied van preventie.

LTO VerzuimCare is de totaaloplossing die bestaat uit: advies, preventie, een verzuimverzekering, arbodienstverlening, re-integratie en begeleiding van begin tot eind. Kortom, compleet verzuimmanagement brengt u onder bij LTO Verzekeringen. Geen haken en ogen meer voor u als werkgever, wij nemen alles uit handen.

Daarnaast kan LTO VerzuimCare ook volledig afgestemd worden op uw cao en sluit de verzuimverzekering naadloos aan op uw agrarisch verzekeringspakket (ook wanneer u uw overige bedrijfsverzekeringen via een andere tussenpersoon verzekerd heeft). Bijvoorbeeld de ongevallenverzekering die u vanuit ‘goed werkgeverschap’ dient af te sluiten. Bovendien profiteren leden van LTO van meer voordelen en kortingen bij LTO Verzekeringen. Maak gebruik van uw lidmaatschap!

Advies van onze adviseur Gerard Schepers

“Ik kan ons product van LTO VerzuimCare van harte aanbevelen. Van onze relaties krijg ik vaak de reactie dat zij onder andere voor dit product hebben gekozen omdat wij werkzaamheden en zorg uit handen nemen, maar ook vanwege een directe koppeling met de arbodienstverlening. Ziek- en herstelmeldingen kunnen in een keer digitaal worden gedaan en hoeft niet apart te worden gemeld bij een arbodienst. Dit bespaart tijd en geeft meer gemak.”  

Ook een vraag of een gratis verzekeringscheck?

Wij beantwoorden u vraag of adviseren u graag vrijblijvend. Maak gebruik van onze gratis verzekeringscheck.


[image source_type=”attachment_id” source_value=”2282″ size=”medium” align=”center” link=”https://www.ltoverzekeringen.nl/contact/contactformulier/?target=verzekeringscheck”]

Uw situatie verandert regelmatig, maar uw verzekering verandert niet automatisch mee. Daardoor betaalt u misschien te veel of bent u juist onderverzekerd. Laat daarom door onze adviseurs een gratis verzekeringscheck doen. Dan weet u zeker dat u goed zit.

Gratis check aanvragen

[space]

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”623″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

Gratis verzekeringscheck

Onze verzekeringsspecialisten komen graag langs bij uw bedrijf om aan de keukentafel uitleg te geven over hoe LTO Verzekeringen u verder kan helpen.

[/block]