Selecteer een pagina

Iedereen kan zich de miljoenenschade uit de zomer van 2016, en de problemen die dat veroorzaakte nog wel herinneren. Een incident? Nee, met het extremer worden van de weersomstandigheden komen de laatste jaren schades waarbij grote hagelstenen vallen vaker voor. Belangrijk dus om hier rekening mee te houden voor wat betreft uw verzekeringsdekking.

Uiteraard is een gewassenverzekering welke dekking biedt tegen hagelschade bekend. Maar ook lichtstraten in het dak van uw bedrijfsgebouwen, zonnepanelen, auto’s, landmaterieel enz. zijn kwetsbaar. Van oudsher bieden veel bedrijfspolissen uitsluitend dekking voor brand en storm. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is hagel veelal geen onderdeel van de stormdekking. Voor hagelschade geldt een toeslag op de premie van gebouwen. Voertuigen kunnen door middel van een mini casco dekking tegen hagelschade verzekerd worden. Het is dus raadzaam om uw verzekeringspakket hierop na te lopen. Maak gebruik van de gratis en vrijblijvende verzekeringscheck via

Maak via onderstaande button een afspraak met één van onze adviseurs om uw polis te laten beoordelen. Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus kunt u bij ons terecht voor een digitale of telefonische afspraak.

Daarnaast willen wij u via deze weg sterkte wensen in de huidige periode.