Selecteer een pagina

Zijn uw kassen en gewassen verzekerd tegen brand? Dan zal uw verzekeraar meerdere elektrakeuringen eisen. Bij de aanwezigheid van assimilatiebelichting en het gebruik van brandbare of brandvertragende schermdoeken is een elektrakeuring altijd verplicht.

In de meeste gevallen wordt een elektrakeuring volgens de NTA8220 (SCIOS Scope 10) of de NEN3140 (SCIOS Scope 8) gevraagd. Als u personeel in dienst heeft, is een NEN3140 keuring de beste keuze. Met een NEN3140-keuring voldoet u ook meteen aan de Arbowet die werkgevers verplicht een veilige werkomgeving te creëren voor het personeel dat werkt met elektrisch gereedschap, machines en installaties. De doorlooptijden bij inspectiebedrijven zijn toegenomen. Wacht daarom niet te lang met de aanvraag van een keuring. Ook kunnen andere keuringen nodig zijn, bijvoorbeeld voor watersilo’s die ouder zijn dan zeven jaar en voor brandbare schermdoeken. Laat uw polis door een LTO-adviseur controleren om vast te stellen welke keuringen nodig zijn en wanneer.

Verzekeringscheck

Uw adviseur kan u tips geven om bepaalde zaken voorafgaand aan de keuring in orde te maken. Hierdoor bespaart u op kosten voor eventuele herstelwerkzaamheden. Vraagt u de gratis verzekeringscheck aan? Dan beoordeelt de adviseur uw hele polis op dekking, voorwaarden en andere zaken. Wilt u meteen een elektrakeuring aanvragen? Ga dan naar de website van LTO Ledenvoordeel om voordeel te behalen. Neem contact op via 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in voor de gratis en vrijblijvende verzekeringscheck.