Selecteer een pagina

Hagel en extreme hitte komen steeds vaker voor. Met het extremer worden van de weersomstandigheden moet u rekening houden bij het verzekeren van uw bedrijfsgebouwen en overige bezittingen. Lichtstraten, zonnepanelen, auto’s enz. zijn zeer kwetsbaar voor hagelschade. Bij hitte ontstaan er risico’s in combinatie met elektrische installaties en bij de hooiopslag.  

Hagel

In Nederland komt zomerhagel met een diameter van 2 centimeter gemiddeld vijf keer per jaar voor. Maar de laatste jaren komen er bijna elke zomer plaatselijk ook grotere hagelstenen naar beneden waarbij de schade enorm is. Iedereen kan zich de miljoenenschade welke door de hagel werd veroorzaakt uit de zomer van 2016, en de problemen die ontstonden bij de schadeafwikkeling nog wel herinneren. Dus hoe zit het nu eigenlijk met uw verzekeringsdekking?

Van oudsher kennen veel bedrijfspolissen een dekking tegen brand en storm. In de meeste polisvoorwaarden is hagel geen onderdeel van de stormdekking. Hierdoor kregen veel bedrijven geen uitkering na hagelschade. In de meeste gevallen valt het risico van hagelschade eenvoudig bij te verzekeren, zodat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt. LTO Verzekeringen adviseert dan ook om uw verzekeringspakket hierop na te lopen.

Hitte en extreme droogte

De afgelopen zomers kenmerken zich door langdurige hitte en droogte. Hierdoor wordt alles op de proef gesteld. Denk aan de elektrische installatie, omvormers en klimaatbeheersingsapparatuur.

LTO Verzekeringen heeft verzekeringsoplossingen die hiertegen bestand zijn. Zodat uw continuïteit nooit in gevaar komt.

Stel óns in plaats van uw bedrijf op de proef en nodig onze adviseurs vrijblijvend uit.[icon icon=”arrow-down”][/icon]

Afspraak maken met adviseur

[icon icon=”check” color=”green”]U zit nergens aan vast[/icon]