Selecteer een pagina

Een bedrijfsschadeverzekering vergoedt de vermindering van uw brutowinst bij het terugvallen van de omzet dan wel productie als gevolg van bijvoorbeeld brand of storm. De bedrijfsschadeverzekering kan met diverse uitkeringsduren verzekerd worden, bijvoorbeeld 52 weken of 104 weken. Daarnaast is het van belang dat het verzekerd bedrag aansluit bij uw bedrijf.

In de praktijk blijkt dat de uitkeringsduur van een bedrijfsschadeverzekering vaak te kort is. Of het verzekerd bedrag is niet toereikend om u schadeloos te stellen. Dit kan leiden tot grote financiële gevolgen bij een calamiteit of zelfs tot een faillissement. Waar men voorheen met een uitkeringsduur van 52 weken prima uit de voeten kon, blijkt nu dat een uitkeringstermijn van 104 weken of zelfs 156 weken beter bij de huidige situatie past.

De reden hiervoor is dat de eisen aan nieuwbouw een stuk zwaarder zijn geworden waardoor het verkrijgen van een vergunning langer kan duren. Denk hierbij onder andere aan de stikstofproblematiek of het feit dat bouwbedrijven veelal voor een langere periode al zijn volgepland.

Maak via onderstaande button een afspraak met één van onze adviseurs om uw polis te laten beoordelen. Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus kunt u bij ons terecht voor een digitale of telefonische afspraak.

Daarnaast willen wij u via deze weg sterkte wensen in de huidige periode.