Selecteer een pagina

Tegenwoordig zijn de minishovel en heftruck niet meer weg te denken van een agrarisch bedrijf. Vooral de minishovel wordt steeds vaker aangeschaft vanwege zijn wendbaarheid en gebruiksvriendelijke bediening. Dit is helaas niet onopgemerkt gebleven, want waar in het verleden veelal de zitmaaier werd ontvreemd, heeft deze nu plaats moeten maken voor de minishovel. Het aantal diefstallen van minishovels is in de afgelopen jaren explosief gestegen.

De dagwaarde van een minishovel van een jaar of 10 oud kan toch nog snel richting de € 17.500,- gaan en daarom wordt deze vaak niet alleen WA, maar ook tegen brand en diefstal verzekerd.

Tijdens de vrijblijvende verzekeringscheck die wij onze leden aanbieden, komen wij de minishovel dan ook vaak tegen op de bedrijfspolis met verschillende dekkingen. Het valt echter op dat er vaak een veel te lage dagwaarde voor de minishovel op de polis is vermeld. Op zich is het natuurlijk prettig dat u een paar euro minder premie betaalt, maar eigenlijk bent u onderverzekerd. Bij brand of diefstal van de shovel wordt u dan niet schadeloos gesteld als blijkt dat de dagwaarde niet of niet juist op de polis vermeld staat. De premie voor een brand- en diefstaldekking op basis van de juiste dagwaarde kost u écht slechts een paar euro meer, maar bij diefstal kost het u flinke kopzorgen minder.

Wij adviseren u om de dagwaarde van uw minishovel én uw overige werkmaterieel op juistheid te controleren en bij afwijkingen dit direct kenbaar te maken aan uw tussenpersoon. Of maak gebruik van de vrijblijvende verzekeringscheck die wij aanbieden.

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”623″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

Vraag de gratis Verzekeringscheck aan

[/block]