Selecteer een pagina

Boeren en tuinders onderscheiden zich in ondernemerschap en dat vraagt om een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Daarom heeft LTO Verzekeringen, als agrarisch verzekeringsspecialist, de Agro-AOV ontwikkeld. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering die nauwkeurig aansluit op de agrarische sector en dus op uw bedrijfsvoering.

Het verschil tussen een Agro-AOV en een normale arbeidsongeschiktheidsverzekering

1. De Agro-AOV kent, in tegenstelling tot andere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, geen inkomenstoets bij schade wanneer u periodiek de inkomensgegevens aanlevert. Ook bij een verzekerd bedrag tot € 30.000 kent de het geen standaard uitgebreide inkomenstoets.

2. Daarnaast biedt de Agro-AOV gratis preventieve en arbeidsdeskundige hulp en ondersteuning bij re-integratie.

3. U heeft de mogelijkheid om een aanvullende ongevallendekking af te sluiten.

4. De Agro-AOV sluit naadloos aan op de reductieregeling.

Voordeel voor LTO leden

Leden van LTO profiteren daarnaast van een aantrekkelijke aanvangskorting in de eerste drie jaar op de AOV premie: 30% korting in het eerste jaar, 20% korting in het tweede jaar en 10% in het derde jaar.

Kortom: de Agro-AOV levert u niet alleen uitstekende voorwaarden op, maar ook een scherpe prijs! Onze adviseurs rekenen het graag voor u uit.

Heeft u al een Agro-AOV?

LTO Verzekeringen is in staat een alternatief te bieden en kan toetsen of de omstandigheden zodanig veranderd zijn dat een andere invulling op zijn plaats is. Eventueel in combinatie met aanvullende verzekeringen. Naast een lagere premie kan een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering ook andere voordelen opleveren; zoals aanpassing van de AOW leeftijd.

Vraag nu de AOV-check aan

Wij komen graag bij u langs voor een gratis, vrijblijvend, onafhankelijk en persoonlijk gesprek. Vraag daarvoor nu de AOV-check.

Gratis AOV-check