Selecteer een pagina

Preventie

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”936″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

[widget id=”custom_html-8″]

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Een brand, diefstal of stormschade. Iedereen weet dat de gevolgen enorm zijn. Toch denken de meesten, dat zal mij vast niet gebeuren. Totdat het u toch overkomt. ‘Had ik maar…’ is een veelgehoorde uitspraak. Een goede preventie is daarom belangrijk. Er zijn verschillende manieren om dit te voorkomen. 1) Zorg dat u goed verzekerd bent en 2) zorg dat u preventieve maatregelen treft.

[clear]

Preventie met korting

LTO Ledenvoordeel bestaat ruim 15 jaar en verzorgt de inkoop van diverse soorten producten en diensten waar boeren en tuinders wat aan hebben. Door gezamenlijk in te kopen, als collectief, zijn er betere prijzen en voorwaarden uit te onderhandelen.

Daarnaast is een gedegen inkoop van belang. Bijvoorbeeld door uitgebreide selectieprocedures, zorgt LTO Ledenvoordeel dat leden altijd het beste aanbod krijgen. Het beste aanbod bestaat dan ook uit meer dan alleen een scherpe prijs. Ook service, kwaliteit en gemak zijn van groot belang. Want waar klopt u aan als uw leverancier failliet is gegaan, of als uw leverancier niet thuis geeft bij een klacht. Ook dit waarborgt LTO Ledenvoordeel voor de leden.

Een belangrijk thema in het ledenvoordeelpakket is veiligheid en preventie. De ledenvoordeelorganisatie heeft gekeken welke producten en diensten bijdragen aan veiligheid en preventie. Deze producten en diensten zijn met zorg geselecteerd, en zijn in hun categorie de beste keuze.

Bekijk alle ledenvoordelen

[clear]

[space][space][/block]