Selecteer een pagina

De komende tijd worden er weer veel gewassen geoogst. Sommige agrarische bedrijven hebben hiervoor personeel in dienst en andere maken veelal gebruik van ZZP’ers. Daarnaast stappen in deze periode vaak familie en vrienden met veel plezier op de trekker om een handje te helpen. Dat is één van de mooie aspecten in de agrarische sector; samen de schouders eronder.

Vaak gaat oogsten zonder problemen, maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat er iets mis gaat. Wat nou als een werknemer tijdens of onderweg naar de werkzaamheden een ongeval krijgt? De werkgever is aansprakelijk en kan voor vervelende kosten komen te staan.

Een aansprakelijkheidsverzekering voor een bedrijf is in veel gevallen niet voldoende. Daarom bieden wij een WEGAS verzekering, oftewel Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering, aan. Deze verzekering dekt de schadevergoedingsverplichting van de werkgever aan een werknemer die schade ondervindt tijdens de werkzaamheden. Daarnaast valt ook een ruim aantal werkgerelateerde activiteiten onder de verzekering. Denk aan het besturen van een motorrijtuig tijdens het uitoefenen van de werkzaamheden.

Wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via 023 – 5201516 of mail naar info@ltoverzekeringen.nl. We informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden.

Wij wensen u een goede Nieuwe Oogst!