Selecteer een pagina

De adviseurs van LTO Verzekeringen staan u graag bij in het managen van de risico’s die een agrarische onderneming loopt. Met een grote klantenkring in de agrarische sector hebben wij veel kennis van land- en tuinbouwbedrijven. Daarom stemmen wij onze producten en diensten dan ook zo veel mogelijk af op de sector. Zowel zakelijk als privé zijn uw belangen bij LTO Verzekeringen in uitstekende handen.

Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden door dienstverlening te leveren die het best bij u past. Maak ook kennis met onze adviseur Hetty! Zij neemt u in een korte video mee in haar dagelijkse werkzaamheden.

Specifieke kennis binnen de land- en tuinbouwbedrijven

Binnen LTO Verzekeringen werken er adviseurs met veel kennis van de branche. Zij krijgen veel energie van het adviseren en helpen van ondernemers. Wat zij precies doen vertelt onze collega Hetty in deze korte video.

Onze adviseurs opereren binnen Nederland in verschillende regio’s. Zo delen zij hun specialismen en zijn ze op de hoogte wat er speelt binnen een regio. Maak ook kennis met onze andere adviseurs.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur?

Wilt u een adviesgesprek inplannen of gelijk contact met één van onze adviseurs? Bel 023 – 520 15 16 of stel maak een afspraak via ons contactformulier.

Gratis verzekeringscheck

Al het gedoe rondom verzekeringen nemen wij u graag uit handen. Via LTO Verzekeringen checkt u uw verzekeringen vrijblijvend en kosteloos. Ook adviseren wij u over Ledenvoordeel zodat u ook extra kunt besparen. Het doel is een gebalanceerde polis tegen een aantrekkelijke prijs.

Onafhankelijk tussenpersoon

LTO Verzekeringen is een onafhankelijke tussenpersoon. Slim combineren van polissen van verschillende maatschappijen behoort daardoor tot de mogelijkheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over oververzekering, onderverzekering of onnodige dekking. Laat dat gerust aan ons over.