Selecteer een pagina

Particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen combineren?

Als agrarisch ondernemer wilt u de continuïteit van uw bedrijf waarborgen door op de juiste manier verzekerd te zijn. Vaak krijgen wij de vraag, is het verstandig om mijn particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen te combineren? In de agrarische sector is er een dunne lijn aanwezig tussen wat nu bedrijfsmatig is en wat juist privé. Denk bijvoorbeeld aan de woning. Is het een bedrijfswoning en kunt u de btw bij een schade verrekenen of is het juist geen bedrijfswoning?

Mijn advies

Wij behandelen schades veroorzaakt door dieren op een agrarisch bedrijf en daar zien we onderlinge verbondenheid. Is het paard wat uitbreekt en de weg oploopt zakelijk of privébezit? Of de hond die een bezoeker bijt? Door de particuliere en de bedrijfsmatige verzekeringen te combineren, ontstaan er geen hiaten in het verzekeringspakket.

Het is dus verstandig om de verzekeringen goed op elkaar aan te laten sluiten. Niet alleen voor de continuïteit, maar ook voor de betalen premies. Vaak kan er gekozen worden uit diverse rubrieken: Je kan denken aan de rubrieken voor het verkeer, wonen, recreatie, personen en rechtsbijstand. Wilt u advies? Neem gerust contact met op. Wij helpen u graag!

Laat uw gegevens achter via ons site en wellicht sta ik binnenkort wel bij u voor deur. 

LTO Verzekeringen
Adviseur

Gerard Schepers

 

Heeft u zelf een vraag?

Schroom niet en laat het ons gerust weten.
Wij voorzien u graag van advies op maat.

Ja, ik heb een vraag!