Selecteer een pagina

Op verzuim zit meestal niemand te wachten. U als werkgever zeker niet en uw medewerkers ook niet. Maar geen mens is perfect en ziekte kan iedereen overkomen. Daarom wilt u de risico’s en de gevolgen van ziekte graag goed afgedekt hebben. Voor het verzekeren hiervoor zit u goed bij LTO  VerzuimCare. Als expert in verzuimbegeleiding bieden wij u een totaalpakket dat voor uw bedrijf perfect is.

Vanuit onze branchekennis in de agrarische sector sluit LTO VerzuimCare naadloos aan op uw agrarische bedrijfsvoering en reeds bestaande agrarische bedrijfsverzekeringen of agrarisch verzekeringspakket (ook als u deze niet via LTO Verzekeringen heeft afgesloten). Bijvoorbeeld de ongevallenverzekering die u vanuit ‘goed werkgeverschap’ dient af te sluiten.

U, als werkgever, wil de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar brengen en wij als uitkerende partij willen de schadelast zoveel mogelijk beperken. U kunt daarom rekenen op maximale inspanning wat betreft de verzuimbegeleiding en de re-integratie van uw zieke medewerker. Daarnaast profiteren leden van interessante kortingen en voordelen, maak gebruik van uw lidmaatschap met LTO Verzekeringen.

Wilt u meer weten, of wenst u graag een afspraak te maken? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel naar 023 – 5210 15 16.