Selecteer een pagina

Tijdens deze coronacrisis worden helaas steeds meer bedrijven slachtoffer van cybercrime. Doordat er veel zaken online geregeld worden, nemen de risico’s en hiermee de cybercriminaliteit toe. Voel je gerust met de Cybercrimeverzekering van LTO Verzekeringen. Mocht je slachtoffer worden dan zorgt de Cybercrimeverzekering dat je financiële schade gedekt is.

Stijging cybercriminaliteit door coronacrisis
In het eerste kwartaal van 2021 zijn er bij de politie voor het eerst meer cybercrimedelicten geregistreerd dan woninginbraken. De oorzaak hiervan is dat mensen tijdens de coronacrisis vaker thuis en meer online zijn. Zo wordt het voor inbrekers lastiger en zien cybercriminelen hun kans schoon om hun slag te slaan. Veel bedrijven maken in deze periode ook gebruik van een reserveringssysteem voor hun klanten waarbij ook veel gegevens geregistreerd worden. Cybercriminelen zien hier kansen in.

Cybercriminaliteit onder agrarische ondernemers neemt toe
Daarnaast krijgen veel boeren en tuinders te maken met nieuwe risico’s. Denk bijvoorbeeld aan melkrobots, deze machines hebben uiteraard voordelen voor het bedrijf. Het scheelt tijd en je kunt alles controleren. Maar deze machines brengen door de directe verbinding met internet risico’s met zich mee. Want criminele kunnen inbreken in deze systemen.

Dek het risico om slachtoffer te worden van cyberaanvallen
De kans om als bedrijf slachtoffer te worden van cybercriminaliteit neemt steeds meer toe, met alle gevolgen van dien. De klassieke verzekeringen schieten voor dit risico te kort. Speciaal daarom is de cybercrimeverzekering ontwikkeld. Deze verzekering dekt de financiële schade die u oploopt wanneer uw bedrijf slachtoffer wordt  van een cyberaanval.

Maak een vrijblijvende afspraak
Omdat elk bedrijf anders is, bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring in uw branche zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s door te nemen en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie past.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via 023 – 520 15 16 of stuur gerust een e-mail.

Bron: VPNgids.nl en nieuweOogst.nl