Selecteer een pagina

Wij ervaren dat steeds meer ondernemers bezig zijn met verduurzamen. Daar willen wij graag bij helpen. Denkt u ook na over het plaatsen van zonnepanelen op uw boerderij of stal? Maak dan gebruik van onze service en lease uw zonnepanelen. Zo hoeft u geen grote investering te doen en werken we samen aan duurzaam ondernemen.

Ziet u ook in uw omgeving zowel particulier als zakelijk de aanschaf van zonnepanelen toenemen? Steeds meer mensen zijn bewust bezig met duurzaamheid en geven hier onder andere vorm aan door het plaatsen van zonnepanelen. Wij helpen u hier graag bij. Daarom bieden wij u nu aan om zonnepanelen te leasen.

Samen duurzaam ondernemen zonder grote investering

Door uw zonnepanelen financieel te leasen, heeft u geen grote inbreuk op uw liquiditeit. U kunt naast uw zonnepanelen ook omvormers en aanverwante hardware leasen, waarbij de installatiekosten kunnen worden meegefinancierd (tot maximaal 20% van het investeringsbedrag). Tevens bieden wij een maximale looptijd van 120 maanden.

Zaken die vooraf belangrijk zijn om te weten

We communiceren duidelijk zodat u als agrarische ondernemer vooraf weet waar u aan toe bent. Zo is het goed om te weten dat zaken zoals aansluitingen door de netwerkbeheerder, bouwkundige aanpassingen, transformatorhuisjes en asbestsanering in basis niet worden meegefinancierd. Vooraf wordt de producent van de zonnepanelen beoordeeld. Daarnaast moeten de zonnepanelen altijd geplaatst worden op een pand waar u eigenaar of huurder van bent.

Uw voordelen voor het leasen van zonnepalen

  • Samen duurzaam ondernemen.
  • Financiële lease waarbij u economisch eigenaar bent.
  • Geen grote investering en geen inbreuk op uw liquiditeit.
  • Maximale looptijd van 120 maanden.
  • Mogelijkheid om omvormers en aanverwante hardware mee te financieren.

Vraag naar onze mogelijkheden

Gaat u ook voor duurzaam ondernemen? Wij helpen u graag met verduurzamen. Neem gerust contact op via 023 – 520 15 16 of maak een vrijblijvende afspraak. Samen aan de slag met duurzaamheid. Wilt u met ons in gesprek over de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee.