Selecteer een pagina

Er zijn verschillende omstandigheden die schade kunnen toebrengen aan uw gewassen, zoals storm en hagel. Als de gewassen in uw kas worden beschadigd door dit soort onvoorziene omstandigheden, dekt de gewassenverzekering de schade zodat u uw bedrijf draaiende kunt houden. Er is een bedrag verzekerd per m2 op basis van een vooraf afgesproken verzekerd bedrag.

De schade aan uw kas zelf kunt u verzekeren met de gebouwenverzekering. Deze verzekering dekt schade aan uw kassen, apparatuur en bedrijfsgebouwen. Dus als uw kas is beschadigd door storm, dekt de verzekering de kosten van reparatie of herbouw. U krijgt altijd uitgekeerd op basis van nieuwwaarde. Voor de bedrijfsvoorraad geldt dat het bedrag van de dagwaarde die het product had voor de schade wordt vergoed.

Wilt u meer informatie over de gewassenverzekering of gebouwenverzekering?

De adviseurs van LTO Verzekeringen staan u graag te woord. Omdat elk bedrijf anders is, biedt LTO Verzekeringen maatwerk. Vanuit hun expertise en jarenlange ervaring in uw branche kunnen zij u vakkundig adviseren. Bent u benieuwd wat LTO Verzekeringen voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in. De adviseurs staan u graag te woord tijdens een gratis en vrijblijvende Verzekeringscheck.