Selecteer een pagina

Uit de praktijk blijkt dat u als werkgever vroeg of laat met een zieke werknemer te maken krijgt. Dit kan voor zowel u als werkgever alsmede de werknemer verstrekkende gevolgen hebben. Er wordt namelijk van u verwacht dat het loon aan de werknemer wordt doorbetaald en daarbij mist u ook nog een arbeidskracht. Tevens krijgt u te maken met zaken die omtrent de uitval van uw personeelslid dienen te worden geregeld. Heeft u een ziekteverzuimverzekering en past deze bij uw onderneming?

De ziekteverzuimverzekering die bij uw onderneming past

Binnen LTO Verzekeringen hebben wij een aparte werkgroep die volledig gespecialiseerd is in ziekteverzuimverzekeringen; LTO Verzuimcare. Hierin voorzien wij u van het beste advies en door het grondig uitvoeren van een marktonderzoek kunnen wij u een verzekeringspolis aanbieden die bij uw wensen past, tegen de laagst mogelijk premie.

Onze adviseurs staan voor u klaar

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs om uw polis te laten beoordelen en zeker wanneer u helemaal nog geen ziekteverzuimverzekering heeft. Deze blog is geschreven door onze adviseur Remy Kruize. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? U kunt bellen naar 023 – 520 15 16 of ons contactformulier invullen. Dan nemen wij spoedig contact met u op.