Selecteer een pagina

Elk jaar worden er werknemers in de agrarische sector slachtoffer van een ongeval in de agrarische sector. Werknemers die werken in deze sector kennen specifieke uitdagingen en risico’s. Het is van groot belang dat ze kunnen rekenen op ondersteuning vanuit de werkgever na een ongeval.

Collectieve ongevallenverzekering
Bedrijfsongevallen in de agrarische sector kunnen leiden tot uiteenlopende gevolgen, van lichamelijk letsel tot emotionele stress en praktische zorgen over het werk op de boerderij. De collectieve ongevallenverzekering van LTO Verzekeringen biedt waardevolle bescherming en zorgt ervoor dat werknemers kunnen rekenen op ondersteuning in geval van een bedrijfsongeval.

Omdat elk agrarisch bedrijf anders is, bieden wij u verzekeringen op maat. Vanuit onze expertise en ervaring in uw branche zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie passen.

Benieuwd wat LTO Verzekeringen voor uw bedrijf kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Bel 023 – 520 15 16 of stuur gerust een e-mail naar info@ltoverzekeringen.nl. Wij denken graag met u mee!

Bron: de Vereende