Selecteer een pagina

Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is voor veel zelfstandig ondernemers een belangrijk onderdeel van hun verzekeringspakket. Want wat als u plotseling ziek of arbeidsongeschikt wordt? Van boeren en tuinders wordt vaak fysiek en mentaal veel gevraagd waardoor de risico’s op ongelukken groter zijn. Bij arbeidsongeschiktheid moet er vaak een vervangende kracht worden ingehuurd. Dit brengt extra kosten met zich mee, wat bovenop de gebruikelijke loonkosten van u als ondernemer komt.

Hier zijn 5 redenen om voor de Agro AOV van LTO Verzekeringen te kiezen:

 

 

1. Kennis van de sector

De medewerkers van LTO Verzekeringen zijn volledig thuis in de land- en tuinbouwsector. Hierdoor hebben ze kennis van de werkzaamheden in een agrarische omgeving en kunnen ze zich inleven in de bedrijfs- en gezinssituatie van zelfstandig ondernemers. Geen onbegrip voor uw persoonlijke situatie dus!

2. Verzekeren tot een eindleeftijd van 67

De meeste arbeidsongeschiktheidsverzekeringen verzekeren maar tot een eindleeftijd van 60 jaar. In de sector is er een sterke wens om tot een leeftijd van 67 jaar verzekerd te zijn. De Agro AOV van LTO Verzekeringen voldoet aan deze wens! Hierdoor kunt u zelf een hogere eindleeftijd kiezen tot maximaal 67 jaar.

3. Geen inkomenstoets bij schade

De Agro AOV kent geen inkomenstoets bij schade wanneer u periodiek de inkomensgegevens aanlevert. Dit zorgt ervoor dat eventuele schade snel afgehandeld kan worden en u weet waar u aan toe bent.

4. Arbeidsongeschiktheid op basis van het verzekerde beroep

Bij sommige Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen wordt bij het vaststellen van de mate van arbeidsongeschiktheid geen rekening gehouden met het verzekerde beroep. Als u bijvoorbeeld nog wel in staat bent om andere (bijvoorbeeld fysiek minder zware) taken uit te voeren binnen een ander beroep, heeft dat invloed op uw uitkering. Bij de Agro AOV van LTO Verzekeringen wordt gekeken naar de mate waarin u het verzekerde beroep kunt uitvoeren.

5. Aantrekkelijke aanvangskorting

De eerste 3 jaar ontvangt u een aantrekkelijke aanvangskorting op de AOV-premie: 30% korting in het eerste jaar, 20% korting in het tweede jaar en 10% korting in het derde jaar. Hierdoor is de Agro AOV nog voordeliger.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en andere voordelen van de Agro AOV. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met één van onze adviseurs via het contactformulier of telefonisch via 023 520 15 16.