Selecteer een pagina

Op verzuim zit natuurlijk niemand te wachten, vooral in drukke tijden heeft u al voldoende aan uw hoofd. Toch wilt u dat alles goed geregeld is voor u en uw werknemers. Als expert in verzuimbegeleiding bieden wij een totaalpakket dat perfect aansluit op uw onderneming. Geen zorgen meer over het verzuim, wij nemen alles uit handen. Nog niet overtuigd? Wij geven u 5 argumenten om voor ons Inkomenspakket te kiezen.

Verzuimverzekering, arbodienstverlening, re-integratie in één

Met het Inkomenspakket combineert u alle kennis in één pakket: verzekeraar, arbodienst en het re-integratiebedrijf. Vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuim voor u op en begeleiden wij uw medewerker gedurende het gehele verzuimtraject; van begin tot eind (ook bij arbeidsongeschiktheid).

Waarom kiezen voor het Inkomenspakket?

 1. Maatwerk in meest uitgebreide vorm
  Door onze unieke volmachten heeft u een ruimere keuze in verzekeraars met ieder hun specifieke prijs en voorwaarden. Hierdoor kunnen wij een voorstel uitbrengen gebaseerd op de bedrijfsactiviteiten en individuele cijfers die gelden binnen uw onderneming. Maatwerk is hierbij dus in de meest uitgebreide vorm mogelijk door keuze uit verschillende verzekeraars met hun specifieke kenmerken. Zo heeft u altijd een verzekering die past bij u en uw onderneming.
 2. Ruime keuze in arbodiensten
  Wij bieden een ruime keuze in arbodiensten waarbij met de meeste een rechtstreekse koppeling kan worden gemaakt ingeval van ziekmeldingen. Hierdoor hoeft u de ziekmelding slechts één keer door te geven in ons administratiesysteem. Wij informeren de arbodienst welke vervolgens automatisch contact opneemt met u en uw werknemer.
 3. Inzicht in het ziekteverzuim
  U kunt gebruikmaken van onze verzuimrapportages. Hiermee krijgt u inzicht in de ontwikkelingen van het personeelsbestand en de verzuimkosten. Bekijk waar de mogelijke oorzaken van het verzuim liggen, wat de aandachtspunten zijn en wat u hiertegen kunt doen. Zo kunt u verzuim aanpakken en de kosten verlagen.
 4. Kennis van de branche
  LTO Verzekeringen is specialist op het gebied van agrarische verzekeringen voor boeren en tuinders. Met een grote klantenkring in de agrarische sector hebben wij veel kennis van land- en tuinbouwbedrijven. Wij ontwikkelen dan ook specifieke producten en diensten die passen bij uw onderneming.
 5. Een vast aanspreekpunt
  Bij LTO Verzekeringen heeft u één aanspreekpunt waarbij u met alle vragen terecht kunt. Onze adviseurs spreken de taal van de agrariër en denken graag met u mee.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en andere voordelen van het Inkomenspakket. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met één van onze adviseurs via het contactformulier of telefonisch via 023 520 15 16.